Whitney Houstonin kuolinsyy selvisi viimein

23.03.2012 08:24 - Antti Granlund

Helmikuussa kuolleen Whitney Houstonin kuolinsyy on selvinnyt. Amerikkalaislähteiden mukaan laulajan perhe on tyrmistynyt virallisesta kuolinsyystä.

Whitney Houston kuoli virallisen syyn mukaan hukkumalla kylpyammeeseensa, mutta kuolemaan vaikuttivat myös huumeet ja sydänsairaus.

Houstonin elimistöstä oli löytynyt kokaiinia, joka kuolinsyytutkijan edustajan Craig Harveyn mukaan vaikutti suoraan tähden kuolemaan. Hänen elimistössään oli myös marihuanaa, Xanaxia ja lihasrelaksantti Flexeriliä. 

Aikaisemmin julkistetun alustavan kuolinsyyn mukaan Houston olisi kuollut reseptilääkkeiden ja alkoholin yhteisvaikutuksesta. Poliisi kertoi aiemmin, että hotellihuoneesta löytyi reseptilääkkeitä, mutta kokaiinista ei ollut aiemmin mitään puhetta. Myös hukkuminen kiistettiin.

Houstonin käly ja manageri Patricia Houston kertoo, että tähden perhe on surullinen kuolinsyyraportin lopullisesta muodosta, vaikka perhe onkin tyytyväinen saadessaan jonkinlaisen ratkaisun.

Houston menehtyi hotellihuoneessaan Beverly Hillsissä 11. helmikuuta. Hän jätti kaiken omaisuutensa 19-vuotiaalle tyttärelleen Bobbi Kristina Brownille.

Suomessa asiasta kirjoitti muun muassa The Voice.

Kilpailut

Uusimmat