Eva (Nukutaan kielletyllä iholla) - katso Jipun uusi video!

24.06.2012 07:53 - Antti Granlund

Jipun huhtikuussa ilmestyneeltä kolmannelta sooloalbumilta Väärinpäin lentävät linnut on julkaistu uusi video kappaleesta Eva (Nukutaan kielletyllä iholla). Voit katsoa sen tästä.

Laulun sanoissa viitataan muun muassa ruotsalaiseen Eva Dahlgreniin ja hänen kappaleeseensa Ängeln i rummet. Dahlgren on yksi Pohjoismaiden menestyneimpiä laulaja-lauluntekijöitä. Hän on ollut vuodesta 1996 asti aviossa Efva Attlingin kanssa.

Uskovaiset hylkäävät, sitä on turha miettiä / ne ajaa ulos meistä vääriä henkiä / mutta mä tarvitsen sinut, laitan salaisen huoneen, tyynyn / Sä oot minun Ängeln i rummet, sinä vain minut tunnet.

Väärinpäin lentävät linnut -albumi nousi ensimmäisellä listaviikollaan Suomen virallisen albumilistan sijalle kahdeksan.

Albumia oli odotettu pitkään ja hartaasti, sillä Jipun edellisen soololevyn julkaisusta on kulunut jo neljä vuotta. Levyn riipaisevat sanoitukset ovat lähtöisin Jipun omasta kynästä, ja sävellyksiä hän on tehnyt muun muassa MGI:n ja Leri Leskisen kanssa. Levyn ovat tuottaneet Leri Leskinen ja Janne Oinas.

Videon on ohjannut Misko Iho.

Kilpailut

Uusimmat