Kappale kuultiin alun perin muun muassa FcC Venus -elokuvassa.
Neljässä kuukaudessa Jippu pudotti painoaan 20 kiloa.
Jippu kertoo, että on saanut nauttia maineesta ja kunniasta.
Suomalaislaulajan elämä muuttui täysin neljä vuotta sitten.
Jippu kertoo Me Naisille, että rikkinäinen tausta yhdistää häntä ja hänen aviomiestään Sami Elorinnettä.
Jippu avioitui vastikään muusikko Sami Putikan kanssa. Parin yhteinen Romeo-lapsi  syntyi kuukausi sitten. Muistot menneestä vaivaavat silti yhä tähteä.
Laulajatar Jippu tunnetaan yksityisen elämänsä käänteistä. Nyt tähti on löytänyt rinnalleen sielunkumppanin ja solminut tämän kanssa avioliiton.
Jipun huhtikuussa ilmestyneeltä kolmannelta sooloalbumilta Väärinpäin lentävät linnut on julkaistu uusi video kappaleesta Eva (Nukutaan kielletyllä iholla). Voit katsoa sen tästä.
Uuden albuminsa Väärinpäin lentävät linnut toukokuussa julkaissut Jippu kertoo Voicen haastattelussa, etteivät hänen normaalit päivätyönsä ole menneet aivan niin kuin olisi pitänyt.
Näyttelijä Jussi Lampi on antanut samalla mitalla takaisin entiselle tyttöystävälleen Jipulle, jonka tuoreella albumilla on Kuninga-niminen pilkkalaulu.
Jippu ei säästele sanojaan uudella levyllään entisestä miesystävästään.
Laulaja Jippu on jättänyt avioerohakemuksensa Helsingin käräjäoikeuteen. Hänen avioliittonsa ei kestänyt kuin kahdeksan kuukautta.
Jippu jos kuka tietää mitä muusikon taiteilijaelämä on. Hän ei ole koskaan tehnyt muita töitä.
Jippu ei esiinny Kouvolan Vappugospel-tapahtumassa. Seurakunnat olivat päättäneet asiasta laulajan värikkään Tuomas Enbuske talk show -vierailun jälkeen.