Jippu: Olen saanut potkut kaikista työpaikoistani

08.06.2012 08:10 - Antti Granlund

Uuden albuminsa Väärinpäin lentävät linnut toukokuussa julkaissut Jippu kertoo Voicen haastattelussa, etteivät hänen normaalit päivätyönsä ole menneet aivan niin kuin olisi pitänyt.

Jippu kertoo tehneensä paljon erilaisia töistä - usein heikolla menestyksellä.

- Olen tehnyt aikaisemmin monenlaisia töitä, esimerkiksi työskennellyt vaatekaupassa ja marjanmyyjänä. Olen kuitenkin saanut potkut niistä kaikista, tosin syyttömänä. Marjanmyynnissä syynä taisi olla se, että laskin kassan väärin, Jippu kertoo Voicelle.

- On kyllä mahtavaa, että saan tehdä työkseni lauluja. Luulisin, että muussa tapauksessa saattaisi olla hankalaa löytää omaa paikkaansa tässä yhteiskunnassa. Mikäli musiikkia en enää jostain syystä voisi tehdä, menisin varmaan opiskelemaan - voisin käydä vaikka lukion loppuun.

Jippu on nähty tänäkin keväänä lehtien otsikoissa lausuntojensa ja parisuhteidensä takia. Hän kokee julkisuuden olevan osa nykyistä ammattiaan.

- Olen ammattini valinnut, rakastan musiikin tekemistä ja taidetta, eli ei se häiritse. Sinänsä lööppijulkisuus on huvittavaa, sillä musiikkini kautta olen jo avannut elämääni. Jos kuuntelee levyäni, niin siellä avaan elämääni hyvinkin avoimesti.

Lue alkuperäinen uutinen:

Jippu paljastaa: Olen saanut potkut kaikista työpaikoistani (The Voice | 07.06.2012 )

The Voice ja Iskelmä ovat osa SBS Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat