Toinen Vain elämää -konsertti järjestetään joulukuussa

30.11.2012 09:11 - Antti Granlund

Suuren kysynnän vuoksi Vain elämää -tähdet järjestävät toisenkin konsertin. Asiasta kertoo Nelonen.

Toinen konsertti järjestetään sunnuntaina 30. joulukuuta kello 15 Barona Areenalla. Ensimmäisen, Barona Areenalla perjantaina 28. joulukuuta järjestettävän konsertin liput tulivat myyntiin viime torstaina. Se varattiin loppuun puolessa tunnissa ja on muutamia hajapaikkoja vaille loppuunmyyty.

Barona Areenalla Kaija Koon, Cheekin, Erinin, Jonne Aaronin, Neumannin, Katri Helenan ja Jari Sillanpään mukana upea Leri Leskisen Vain elämää ­bändi.

Toisen konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 3.12. klo 9 Lippupalvelussa-

Konserteissa esiintyvät kaikki Vain Elämää -sarjan tähdet, eli Cheek, Kaija Koo, Jari Sillanpää, Erin, Neumann, Jonne Aaron ja Katri Helena sekä Leri Leskisen Vain elämää -bändi.

Vain elämää -kokoelmalevyn suosio on sekin ollut huimaa. Albumia on myyty alle kahdessa viikossa yli 75 000 kappaletta, mikä tekee siitä yhden kaikkien aikojen nopeimmin myyneistä kotimaisista albumeista.

Vain elämää -sarjasssa kunkin artistin uraan tutustutaan päivällisellä ja illallisella esitettyjen uudelleen sovitettujen kappaleiden kautta. Nämä uudet tulkinnat tulevat päivän artistille yllätyksenä ja niitä tulkitsevat kaikki muut kuusi ohjelmassa mukana olevaa tähteä.

Lähde: Nelonen

 

Kilpailut

Uusimmat