Tarja Turunen myöntää: Äitiys kuuluu uudella levylläni

14.08.2013 12:00 - Reija Saarinen

Tarja Turunen myöntää, että äitiys saattaa kuulua hänen uudella soololevyllään, joka ilmestyy 30. elokuuta. 

Tarja Turusen uusi levy on pitkän prosessin tulos. Materiaalia uudelle levylle on työstetty usean vuoden ajan. Pelkästään kappaleiden kirjoitustyö vei aikaa kaksi vuotta. Pitkään työstetyn levyn julkaisu on Tarjalle jännittävä asia.

- Aina uuden levyn julkaisu jännittää. Olen kuitenkin saanut levystä jo paljonkin palautetta. Olemme nimittäin järjestäneet faneille kuuntelusessioita ympäri maailman. He ovat olleet erittäin hyviä kriitikoita, Tarja naurahtaa.

Reilu vuosi sitten Tarjan elämään saapui pieni Naomi tytär. Pienen neitokaisen vaikutus näkyy myös tuoreella levyllä, vaikka biiseistä kaikki olikin sävelletty ennen pienokaisen saapumista maailmaan.

- Naomi on tehnyt äitistä mahottoman onnellisen ihmisen. Kyllä levyllä varmasti kuuluu semmonen uusi syvyys ja onni. Ja tietenkin tyttö itse pääsi ääneen parilla biisillä, Tarja toteaa.

Rockalbumin lisäksi Tarjalta on lähitulevaisuudessa luvassa klassista musiikkia sisältävä levy. Nainen kuitenkin lupaa, että nämä musiikkityylit riittävät hänelle.

- Tuskin minua tangoa kuullaan laulamassa, paitsi huumorimielessä, Tarja naurahtaa.

Tarjan rockkiertue alkaa lokakuussa Keski-Euroopasta. Suomeen kiertue ehtii jossain vaiheessa, mutta päivää ei ole vielä lyöty lukkoon. Tarjan fanit pääsevät kuitenkin nauttimaan naisen äänestä vielä loppuvuodesta, kun Tarjan joulumusiikkikiertue saapuu Suomeen.

Kilpailut

Uusimmat