Jenni Jaakkola kaappasi kappaleen Suvi Teräsniskan nenän edestä

20.12.2013 20:09 - Mikko Räsänen

KIDsing-voittaja Jenni Jaakkola sai levylleen kappaleen, joka oli alun perin tarkoitettu Suvi Teräsniskan levytettäväksi.

Jenni Jaakkola on julkaissut juuri uuden musiikkivideon Minä ja siipeni mun. Kappaleeseen liittyy mielenkiintoinen tarina, sillä se oli alun perin menossa Suvi Teräsniskan levylle. Jenni kuitenkin kuuli sävellyksen ennen kuin Suvi oli ehtinyt tekemään sille mitään ja onnistui varaamaan sen ennen Suvia.

- Biisi oli alunperin menossa Suvi Teräsniskalle, jonka kuulin itse Suvilta bänditreeneissäni. Pidin biisistä jo demoversiona niin paljon, että kerkesin valita sen levylle ennen Suvia. Hauska yhteensattuma, ellen sanoisi, Jenni kertoo.

- Kappaleen kertosäkeistö kertoo pääosin Richard Bachin romaanista Lokki Joonatan. Minä ja siipeni mun -biisi merkitsee mulle todella paljon, erinäisistä syistä. Laulun sanat ovat melko voimakkaat, mutta luulen, että osa ihmisistä kokee joskus samoin, mitä laulussa kerrotaan, kun ei saisi häiritä tai tehdä mitään.

- Musavideo on tosi erilainen kuin aikaisemmat musiikkivideoni. Sitä oli hauska tehdä, sillä musiikkivideossa näkyy myös fanitapaaminen, joka oli mukava järjestää Unelmille Siivet -konsertin yhteydessä!

Jenni Jaakkola esittää Minä ja siipeni mun -kappaleen Unelmille Siivet -konsertissa, jonka esitetään TV2:lta Tapaninpäivänä. Kappale löytyy Jennin esikoislevyltä Siipeni mun.

Katso uutuusvideo alta.

Kilpailut

Uusimmat