Suvi Teräsniska: "Olisin valmis laittamaan rahaa ABBA:n comeback-lippuihin"

02.07.2014 14:55 - Anna Hopi

Moni voisi luulla, että Suvi Teräsniskan ensimmäinen fanituksen kohde olisi Yö. Todellisuudessa neitokainen on rakastanut ABBA:n musiikkia jo vuosikausia.

Danding Queen, Take A Chance On Me, Fernando, I Have A Dream, Waterloo... Tällä ruotsalaiskokoonpanolla riittää hittejä. Mutta miten Suvi päätyi ABBA:n musiikin pariin?

- 90-luvun puolivälissä oltiin muutettu jo Ouluun ja asuttiin kerrostaloasunnossa keskustassa. Meillä oli olohuoneessa perusmankka, kuunneltiin C-kasetteja. Löysin sieltä kasetin, jossa luki ABBA. Kysyin äidiltä onko tämä se silli. Se käski pistää pyörimään! Kertoi Suvi Teräsniska.

- Muistaakseni ensimmäinen biisi, joka sieltä kasetista tuli oli Gimme! Gimme! Gimme! Se oli sellainen hetki, että vitsi mitä musiikkia. Sanoista en ymmärtänyt mitään, mutta mietin et vau. Viimeksi juuri eilen kun laitoin hiuksia hotellihuoneessa, mulla on sellainen matkakaiutin, joka ottaa puhelimesta bluetooth-yhteydellä musiikkia, niin kuuntelin aivan täysillä ABBAA kaikuvassa kylppärissä. Oli hyvä fiilis.

ABBA-fanit kaikkialla ovat ehkä joskus nähneet märkiä unia legendaarisen yhtyeen paluusta. Entä Teräsniska?

- Olisin aika paljon valmis laittamaan rahaa ABBA:n comeback-keikan lippuihin. Ja vaikka se olisi toisella puolella maailmaa, niin voisin sinne matkustaa. Kyllä se olisi mahdollista, niin iso juttu. Vaikka heilläkin ikää on, eivätkä ole ihan samassa vedossa kuin 70-luvun kultavuosina.

Mikä on sinun mielestäsi ABBA:n suurin hitti? Osallistu kilpailuun tästä ja voit voittaa kahden hengen risteily- ja hotellipaketin Tukholmaan ja vierailun ABBA-museoon. Arvomme myös kaikkien osallistuneiden kesken kymmenen ABBA Gold 3cd:n kokoelmaboksia.

Kilpailut

Uusimmat