Anna Abreu: "Englanninkielinen musiikki on ollut aina oikea tie"

22.07.2014 15:41 - Anna Hopi

Idols-kilpailuohjelman jälkeen Anna Abreu on esittänyt englanninkielistä musiikkia, mutta Vain elämää -sarjassa häneltä kuultiin myös suomenkielistä tulkintaa.

Jäikö TV-esiintymisen ja siitä seuranneen kansansuosion jälkeen sellainen olo, että kieltä olisi voinut vaihtaa? Moni on saattanut toivoa Anna Abreulta suomenkielistä albumia.

- Eikö se olisi ollut vähän tylsää, jos olisin alkanut heti tekemään sitä, mitä yleisö haluaa? Haluan tehdä omanlaistani musiikkia, ja sen näkemyksen mukaan, miten koen mun oikean tien. Englanninkielinen musiikki on aina ollut mulle oikea tie. Varmasti olisi fiksumpaa ja yleisön kannalta lähteä tekemään suomenkielistä musiikkia, mutta mä en olisi pystynyt katsomaan itseäni joka päivä peilistä ja sanoa, että tämä on täysin oikein, jos olisin lähtenyt heti Vain elämää -sarjan jälkeen tekemään niin, kertoi Abreu Iskelmälle.

- Ehkä se olisi ollut taloudellisesti fiksua, mutta mä ajattelen asioita enemmän tunteen kautta. Mulla on kaikista tärkeintä, että pystyn seisomaan valintojeni takana. Joten näin me sitten tehtiin.

Kilpailut

Uusimmat