Anssi Kela: "Yleisön käsitys minusta artistina on peräisin 13 vuoden takaa"

28.07.2014 10:36 - Anna Hopi

Anssi Kela esiintyi äskettäin KarmaRockissa Harjavallassa, ja yllätti median esiintymisellään. Mies kommentoi keikan aiheuttamaa uutisointia Facebook-sivuillaan.

Anssi Kela kirjoitti Facebookissa, miten hänen esiintymisensä oli hämmentänyt Iltalehden toimittajaa. Toimittaja ei kuulunut Kelan faneihin ja oli aikonut vain vilkaista keikan, mutta oli löytänyt itsensä eturivistä heilumasta. Jälkeenpäin tämä tuli ihmettelemään asiaa tähdelle.


- Lohdutin toimittajaa kertomalla, että tätä tapahtuu nykyisin paljon. Ihmiset yllättyvät näkemästään. Suuren yleisön käsitys minusta artistina on silti edelleen peräisin 13 vuoden takaa. Soitan keikoilla myös vanhoja biisejä, mutten ole enää sama artisti kuin vuonna 2001. Jokainen keikka muuttaa piirun verran syvään juurtuneita ennakkokäsityksiä. Työ on kuitenkin hidasta ja peltoa on runsaasti kynnettäväksi, kertoi Kela.

Kelan tyyli on nykyään rokkaavampi, ja artisti kertoo liputtavansa korniudelle. Hän kehotti päivityksessään yleisön antamaan "paskana" pitämälleen artistille mahdollisuuden.

- Hävittävää ei ole, mutta voitettavaa on sitäkin enemmän. Ajatelkaa miten voimakas kokemus on, jos käykin niin, että sen surkeana pitämäsi artistin keikka onkin suurenmoinen. Puhdasta löytämisen, oivaltamisen ja ällistymisen riemua. Elämykset tulevat yleensä puskista, joten pitäkää mielet avoimina ja antakaa aina musiikille mahdollisuus.

Kilpailut

Uusimmat