Sami Saari esiintyy Cheekin stadionkeikalla: "Aika isoilla mennään!"

22.08.2014 15:45 - Anna Hopi

Pitkän linjan soulmies ja Cheekin monivuotinen ystävä muusikko Sami Saari kommentoi tähden viikonloppuisia stadionkonsertteja, joilla hän esiintyy itsekin vierailijana.

Sami Saari on kaikilla Cheekin levyillä mukana, paitsi uusimmalla Kuka muu muka -albumilla. Mies siis tuntee tähden kohtuullisen hyvin. Millaiset ovat tunnelmat nyt, kun keikka häämöttää edessä?

- Mitä superlatiivia tässä käyttäisiä. Huikea! Aika isoilla mennään. Meillä oli eilen treenejä paikan päällä. Näyttäisi siltä, että tää menee festareiden ohi. On satsattu eniten mitä ikinä, kertoi Sami Saari Iskelmälle.

Jännittääkö Saarta suuri yleisömäärä ja konsertin massiivisuus, eli onko niin sanotusti muroa uikkarissa?

- Ei mulla, koska olen statisti tai cherry on a top. Vierailijoilla on erilaista, mutta jos ajattelee itse bändiä tai illan tähteä Jarea, niin hänellä voi olla muurahaisia pöksyissä. Musta on vaan hauska olla paikan päällä ja nauttia koko jutusta ja katsoa, miten se etenee. Suomen isoin tapahtuma, totta kai sitä odottaa.

Soul-mies innostui myös kuvailemaan ystäväänsä Cheekiä eli Jare Tiihosta.

- Voisin sanoa, että jos haluat tuntea Jaren, kuuntele sen biisejä. Niinhän me muutkin tehdään, kirjoitetaan omista jutuistamme. Tapasin Herrasmiesliigan, Brädin ja näitä räppäreitä 2006. Innokkaita nuoria miehiä, heidän kanssaan ruvettiin äänittelemään jo silloin. Herrasmiesliiga sanookin, että ollaan hyvällä asenteella liikenteessä. Tehdään kovasti töitä ja tässä on nyt sen tulos.

Kilpailut

Uusimmat