MeNaiset: We Want More -tähti Mariko Pajalahti koki hurjan elämänmuutoksen

24.08.2014 16:15 - Anna Hopi

Kwan-yhtyeen solistina tunnettu Mariko Pajalahti on 35-vuotiaana elänyt läpi identiteettikriisin. Uusi suunta elämälle löytyi muun muassa uuden ammatin kautta.

Kwan-yhtye oli eräs 2000-luvun alun kuumimmista nimistä suomalaisella musiikkikentällä. Laulaja Mariko Pajalahti myönsi olleensa huippuvuosina hakoteilla. Neste nousi niin sanotusti päähän.

Hän sai raivokohtauksia siitä, jos keikkapaikan takahuoneessa oli tarjolla vääränlaisia sämpylöitä. Tähden mukaan julkisuudessa oli rankkaa ja hauskaa kasvaa aikuiseksi. Lopulta kaikesta piti kuitenkin päästä pois ja siihen tarjoutui mahdollisuus, kun Marikon tuttavalta vapautui asunto New Yorkista vuonna 2010.

Uusi paikka pakotti nöyrtymään ja katsomaan elämää eri tavalla. Pajalahti löysi tiensä suosikkikatunsa Manhattanin West 13. Streetin tutulle joogasalille.

– Se oli kirkas hetki, jolloin oivalsin, mitä olen etsinyt. Olen harrastanut joogaa vuosikausia, opiskellut Ulla Suokon johdolla reikihoitajaksi ja meditoin päivittäin. Hurja painolasti lähti harteilta, kun löysin taas suunnan, kertoi nainen MeNaisille.

Mariko opiskelee joogaopettajan ammattiin vielä tänä syksynä Suomessa. Hänet tullaan näkemään Kwan-yhtyeen kanssa syksyllä We Want More -ohjelmassa. Tulevaisuudessa siintää paluu Yhdysvaltoihin. Tällä kertaa suunta on tähden mukaan Los Angeles.

Kilpailut

Uusimmat