Jussi Rainio on toiminnan mies - matkalla ei aurinkorannalla loikoilla!

16.01.2015 11:36 - Anna Hopi

Ressu ja Jussi -kokoonpanon esiintyjätaituri Jussi Rainio on pitkän linjan konkari matkustelun suhteen. Yhtä hän ei kuitenkaan siedä - lomia, joilla ei tehdä mitään.

- Mulla täytyy olla aina joku teema. Yleensä työteema, ja niin se on mennytkin. Viimeksi oltiin treenaamassa biisiä Madridissa ja oltiin treenaamassa Neon 2:n biisiä siellä. Nyt kun mennään ulkomaille, niin meillä on taas biisileiri. Mennään Ramin helmoihin taas muutamaksi päiväksi tekemään kepposia, kertoi Jussi Rainio Iskelmälle.

- Viimeksi kun oltiin Madridissa Ramin luona, oli loppukesä ja We Want Moren loppukeikan aikoihin. Me mentiin sinne, satoi ja oli helvetin synkkää. Noin kahdeksan astetta lämmintä. Kun lähdettiin pois, satoi vettä. Ja koko se väli lomakohteessa, että se siitä auringosta! Treenattiin ja siinä se oli. Ei ollut idyllinen loma, mutta töistä siinä oli kysekin.

Mikä tahansa lomatyyli ei Rainiolle sovi, sillä mies tunnustautuu toiminnan etsijäksi.

- Voin hypätä lentokoneeseen ja mennä vaikka minne, kun siinä on joku funktio. Musta ei ole enää siihen navan ruskettamiseen. Joskus 15 vuotta sitten harrastin vielä tuollaisia normaalin ihmisen kepposteluja, että juotiin kaljaa ja hyviä viinejä. Eikä välttämättä tarvitse pämpätä, vaikka onhan niitä reissuja ollut.

- Ryyppääminen ei ole itsetarkoitus, vaikka kuuluuhan se lomaan siinä missä se ruoan syöminen. Mä en tykkää edes siitä. Koko meidän loppubändi. Ressukin on just tullut Thaimaasta - toivottavasti koska huomenna on keikka. Bändin jätkät samantien. Kaikki ne tykkäävät syödä ja puhua siitä syömisestä. Siinä menee kyllä hermo!

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat