Anssi Kela tekee vahvan paluun uudella singlellä - katso Nostalgiaa-musiikkivideo

06.03.2015 18:05 - Anna Hopi

Nahkansa uudelleen luonut artisti on herättänyt huomiota räjähtävällä lavaesiintymisellään. Nyt keikoilla päästään kuulemaan tuoretta musiikkia.

Anssi Kelan Nostalgiaa-kappale tuo parrasvaloihin uudistuneen miehen. Hän alkoi ammentaa vaikutteita 1980-luvun popmusiikista jo edellisellä omaa nimeään kantavalla levyllä, jonka suosituimmaksi singleksi nousi Levoton tyttö. Nyt kasaritunnelmia haetaan syvemmältä, kun tuoreen singlen nimikin on Nostalgiaa.

- Edellinen levy oli paluu musiikillisille juurilleni, albumi jonka olen aina halunnut tehdä. Minulle jäi kuitenkin tunne, että asioita jäi vielä käsittelemättä ja halusin viedä ideoita vielä pidemmälle. Tein levyä jälleen itsekseni, joten minulla oli vapaat kädet toteuttaa myös kaikkein villeimmät ideani. Löysin matkan varrella itsestäni jälleen uusia puolia, kertoi Anssi Kela.

Kappaleeseen on tehty myös Mirkka Kallion ohjaama video, jolla tutustutaan Sensei Kelaan. Kokonainen albumillinen uutta Anssi Kelaa tullaan kuulemaan 15. toukokuuta. Katso täältä, mitä tähti kertoi levystään Iskelmälle.

Katso Nostalgiaa-musiikkivideo alta.

Kilpailut

Uusimmat