Ile Kallio kokosi huippumuusikot yhteen - lopputuloksena huikea Big Rock Band

09.03.2015 19:00 - Anna Hopi

Huippumuusikoista koostuva Ile Kallio Big Rock Band julkaisee debyyttialbuminsa Shook Up! 20. maaliskuuta.

Hurriganesin perustajajäsen Ile Kallio palaa rock’n’rollin pariin uudella Ile Kallio Big Rock Band -kokoonpanollaan. Kahdeksanhenkisen bändin alkuvoimaista bluesrockia sisältävä debyyttialbumi Shook Up! julkaistaan 20. maaliskuuta. Samanniminen ensisingle/video julkaistiin 23. tammikuuta.

Ile on säveltänyt levyn kakkossinglen My Shining Star yhteistyössä rumpali Okko Larun ja vokalisti Patrik Erikssonin kanssa. Kappale edustaa tulevan levyn popimpaa puolta.

- Kesäilta kaupungilla, ilma on lämmin ja elämäsi nainen kävelee vierelläsi. Elämä on samettia. My Shining Star on Shook Up! -albumin tunnelmapala, joka syntyi tuosta mielikuvasta, kertoi Ile Kallio.

- Tuskin maltan odottaa, että saadaan albumi maailmalle ja päästään keikoille tämän materiaalin kanssa. Bändi on iskussa ja ready to rock!

Katso My Shining Star -video alta.IKBRB tulee olemaan kevään ja kesän aikana mediassa esillä useissa yhteyksissä. Ilen ensimmäinen tv-haastattelu nähdään YLE TV1 Arto Nyberg-ohjelmassa sunnuntaina 15. maaliskuuta. Rykmentin esiintymiset ovat lueteltu alla ja lisää keikkoja julkistetaan keväämmällä.

Bändi sai alkunsa keväällä 2013 ja on siitä lähtien todistanut toimivuutensa keikoilla pitkin Suomea. Bändissä vaikuttavat Ilen lisäksi alan luottomiehet, kuten mm. rumpali Okko Laru, basisti Masa Maijanen ja kosketinsoittaja Puke Kataja. Panu Syrjäsen luotsaama torvisektio tuo musiikkiin tanakkaa lisävoimaa ja laulusta vastaa sielukkaan ja väkevän soundin omaava ruotsalainen Patrik Eriksson. Bändi keikkailee vuoden aikana eri puolilla Suomea ja juhlii levynjulkaisuaan Helsingin Tavastialla 11. huhtikuuta.

Bändin tulevat keikat (lisää keikkoja julkistetaan myöhemmin)

04.04. Kouvola House Of Rock
11.04. Helsinki Tavastia-klubi  (Levynjulkaisukeikka)
17.04. Tampere Yo-talo
06.05. Espoo Sellosali
09.05. Kerava Kerava-sali  
15.05. Turku Venus Nightlife
12.06. Stallhagen, Åland Fishbait Rock Festival
04.07. Mäntyharju, Tommolan Lava
09.07. Oulu Rotuaari Piknik
17.07. Saarijärvi Kirmot
18.07. Hämeenlinna Wanaja Festival
25.07. Vantaa Tikkurila Festivaali

Kilpailut

Uusimmat