Emma Salokoski julkaisi Valoa yllä -singlen: "Kertoo lupauksesta ja taistelusta"

23.03.2015 20:00 - Anna Hopi

Laulajatar Emma Salokosken uusin kappale kertoo herkkyydellä siitä, miten toivo voittaa vaikeuksien keskellä.

Kotimaisten naislaulajien kärkinimiin lukeutuva Emma Salokoski julkaisi perjantaina 20.3. uutuussinglen Valoa yllä. Kappale on esimakua Emman ensimmäiseltä sooloalbumilta, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Kuuntele voimakas ja omintakeinen popkappale alta.

-Valoa yllä kertoo lupauksesta ja taistelusta. Lupauksesta pitää yllä toivoa ja valoa kaikkien vaikeuksienkin keskellä. Minä lupaan taistella valon puolesta rakkaitteni takia. Jos vain minä itse olisin kyseessä, olisin jo luovuttanut, Emma kertoo kappaleen tematiikasta.

Erilaisten kokoonpanojen kanssa aiemmin levyttänyt Emma on tehnyt tulevan sooloalbuminsa lähes täysin itse. Tuottajaparikseen Emma on valinnut Julius Maurasen.

-Tuleva levyni on minulle uusi aluevaltaus. Olen vihdoin uskaltautunut säveltämään lähes kaikki kappaleeni itse, ja kirjoittamaan hyvin henkilökohtaisesta kulmasta. Tuottajani Julius Mauranen tuo levylle vahvan oman leimansa, ja yhdessä olemme tehneet levyn joka varmasti eroaa aiemmasta tuotannostani, Emma kuvailee tulevaa levyään.

Sielukas Emma Salokoski kuuluu 2000-luvun suosituimpiin kotimaisiin naisartisteihin. Emma-palkittu Emma Salokoski on työskennellyt menestyksekkäästi ja laaja-alaisesti musiikin saralla, muun muassa Emma Salokoski Ensemble,  Quintessence ja Q-Continuum laulajana.

Kilpailut

Uusimmat