Jannika B:n tarina uudessa TV:sarjassa: "Pistin vanhan elämäni palasiksi"

02.04.2015 10:00 - Anna Hopi

Laulaja Jannika B tullaan näkemään 13. huhtikuuta alkavassa Risteyksessä-ohjelmassa.

- Jotta en paljastaisi liikaa, niin sanottakoon näin, että nelisen vuotta sitten tuli pistettyä elämä aika uuteen malliin. Pistin vanhan elämäni palasiksi, ja aloitin uuden elämän, mikä johti siihen, että pystyn tekemään laulajan ammattia päivätyökseni. Se on tarina siitä, että mitä tapahtui silloin, kun jouduin lähtemään tekemään niitä isoja päätöksiä elämässä, kertoi Jannika B Iskelmälle.

Jannikan mukaan sarjassa tullaan näkemään sellaisia asioita, joita hän ei ole puhunut ääneen mediassa.

- Siinä saa kokonaiskuvan tarinasta. Täytyy tietenkin muistaa, että nämä on tositarinoihin perustuvia dramatisointeja. Aina kun on kyse TV:stä, siihen lisätään sitä draamaa, jotta pystyy nostamaan esille tärkeät pointit. Joskus joku tunne on vaikea selittää - se näytellään ja dramatisoidaan todella isosti, verrattuna siihen mitä se todellisuudessa oli.

Laulajatar ei ole nähnyt vielä valmista jaksoa.

- Olen nähnyt käsikirjoituksen ja olen nähnyt, mitä siinä tulee tapahtumaan. Yllätyksiä ei pitäisi tulla. Hirveän paljon tunnistin itseäni tytössä, joka minua näytteli. Hän sopi hyvin tarinan päähenkilöksi. Nämä ovat tosiaan amatöörinäyttelijöitä. Tämä tyttö on juuri siinä tilassa elämää, missä olin neljä vuotta sitten. Uskon, että vaikka hän puhuu mun tarinaa, siinä on varmaan myös omaa henkilökohtaista mukana. Se tekee siitä vielä enemmän todentuntuisen.

Jannikalla on ollut elämässään monia käännekohtia, ja aina tähden mukaan ei tarvitse pistää elämäänsä palasiksi, jotta siinä olisi muutoksia. Koulukiusaaminen on aihe, jolla on tähdelle omakohtaista merkitystä - edelleen.

- Siihen pitäisi puuttua kouluissa. Uskon, että melkein jokainen on elämässään jonkinasteista kiusaamista kokenut. Sekin on niin suhteellista, ja nykyään sitä ei välttämättä pitäisi enää kiusaamisena, koska osaa katsoa asioita vähän eri vinkkelistä. Nuorena ja herkkänä kun etsii itseään ja on hirveän epävarma  kaikessa. Kyllä nytkin julkisessa ammatissa kritiikki kolahtaa ja koettelee, vaikka pyrkii olemaan vahva.

 

Seiska vuosi äskettäin Jannika B:n vauvauutisen julkisuuteen. Lue täältä, miten artisti kommentoi asiaa.

Kilpailut

Uusimmat