Haluatko kesäkuntoon? Näin treenaat kuin teinitähti Robin

26.04.2015 14:12 - Anna Hopi

Laulaja Robinin sixpack-kuvat ovat herättäneet paljon huomiota mediassa. Miten Robin on treenannut itsensä hyvään kuntoon?

Laulaja kertoi Iskelmälle panostavansa ruokaan ja säännölliseen liikuntaan.

- Syödä pitää, tottakai. Mä syön järjettömästi. Saatan vetää kolme-neljä lämmintä ruokaa päivässä sillä meiningillä, että taas meni yksi... tunnusti tähti.

Robin käy neljä kertaa viikossa kuntosalilla ja personal trainer -tapaaminen, jolloin ohjelmaan kuuluu thai boxing.

- Lisäksi siihen kuuluu pallotreeniohjelma, jonka vedän kolmen kilon pallolla. Tehdään erilaisia liikkeitä. On tärkeää pitää itsensä hyvässä kunnossa, että jaksaa keikoilla pomppia.

- On hienoa, että on joku tavoite. Mun tavoite ei ole se, että näyttäisin paremmalta. Haluan tehdä keikalla akrobatiatemppuja ja jaksaa vetää keikan, etten ole ihan romahtanut sen jälkeen.

Robin ei nauti juoksemisesta, ja kertoo olevansa jo parin kilometrin jälkeen puhki.

- Käyn sen sijaan paljon pyöräilemässä ja takapihalla on trampoliini, jossa hypin kesällä tunteja putkeen. Teen sitä, mikä tuntuu itsestä hyvältä. Sitä menee vahingossakin tekemään sitä. Sitä huomaa yhtäkkiä, että "Taas mä pompin tässä trampoliinilla, millon tähän tulin. Ai siitä on kaksi tuntia aikaa". Väkisin ei pidä tehdä mitään.

Onko nuorelle miehelle tärkeä päästä niin sanotusti kesäkuntoon?

- Ei ole koskaan ollut kesäkuntoon-projektia, mutta keikoilla haluan jaksaa. Ehkä se on sitten kesäkeikkakunto-projekti.

Kilpailut

Uusimmat