MTV: Jari Sillanpää selätti sairautensa jättämällä alkoholin

11.05.2015 14:13 - Anna Hopi

Laulaja Jari Sillanpään mukaan viime kesän lopussa diagnosoitu Hortonin neuralgia ei ole uusinut elämänmuutoksen jälkeen.

Plussana alkoholin jättämiselle on ollut sekin, että Jari Sillanpään paino on pudonnut kunnolla. 15 keikkaa tänä vuonna jo tehnyt artisti sanoo tiiviin tahdin jatkuvan elokuun Olympiastadionin keikkoihin asti. Sitä ennen on edessä 45 keikkaa.

Hortonin neuralgian migreeniäkin isommat kipukohtaukset ovat jättäneet tähden rauhaan, kun hän lopetti alkoholin käytön.

- Alkoholi häipyi elämästäni, samoin sauna: kaikki verisuonia laajentava piti lopettaa. Eri ihmisille tepsivät eri keinot. Itse opin tämän, kun otin erään keikan jälkeen yhden oluen, ja kohtaus iski puolessa minuutissa. En halunnut uskoa asiaa todeksi, joten seuraavana päivänä otin siemauksen viiniä, ja sama toistui. Se oli vaan jätettävä pois, mikä oli ihan hyvä juttu. Oireet häipyivät täysin syyskuussa, kertoi tähti MTV:lle.

Sillanpäältä on jäänyt kokonaan runsas alkoholinkäyttö, eikä mies aio palata entisiin juhlimistapoihinsa. Hän kertoo kuitenkin ajoittain maistelevansa juomia.

Lähde: MTV.

Kilpailut

Uusimmat