Muistatko SuomiLOVE-ohjelman ihanat kappaleet? Suosikkiesitykset kootaan albumiin

24.06.2015 11:48 - Anna Hopi

Ensimmäisinä sinkkuina julkaistaan Jannan sydäntä raastava Eput-cover ja Anna Puun ja Kasmirin duetto.

Janna yllätti SuomiLOVE-ohjelman ensimmäisellä kaudella esittämällä sydäntäraastavan kauniin version vanhasta Eppu Normaali –hitistä. Jannan versio Voi kuinka me sinua kaivataan -klassikosta puhalsi biisiin aivan uuden hengen. Laulajan syvä soul-ääni sopii täydellisesti Pantse ja Martti Syrjän vuonna 1985 tekemään kappaleeseen. Jannan Voi kuinka me sinua kaivataan julkaistaan 26.kesäkuuta.

Katso täältä Jannan sykähdyttävä esitys.

Samassa ohjelmassa Kasmir esitti herkän version Anna Puun Linnuton puu –kappaleesta. Esitys teki sen alkuperäisesittäjäänkin niin syvän vaikutuksen, että kaksikko päätti lyödä SuomiLOVEn viimeisen jakson kunniaksi hynttyyt yhteen. Niinpä Kasmir ja Anna tekivät Linnuttomasta puusta yhteisen version, joka julkaistaan 3. heinäkuuta.

Katso koskettava duetto Areenasta.

 

SuomiLOVE on Kultaisella Venlalla palkittu televisio-ohjelma rakkaudesta ja musiikista. Sen ensimmäinen kausi uusitaan parhaillaan Yle TV2:lla lauantaisin klo 20:50 ja uusi tuotantokausi alkaa marraskuussa. Universal Music julkaisee uuden kauden koittaessa albumin ensimmäisen kauden suosikkikappaleista.

SuomiLOVE on mieleenpainuvia tarinoita ja upeaa musiikkia, sekä laaja kattaus suomalaisia huippuartisteja. Musiikista vastaa iso joukko kotimaisia eturivin artisteja sekä huippumuusikoista koottu LOVEband, jonka solisteina hurmaavat monipuoliset lahjakkuudet Osmo Ikonen ja Johanna Iivanainen.

Ohjelmassa ihmiset kertovat tarinoita rakkaudesta, ja jokaiseen tarinaan liittyy jokin laulu. Tunnin aikana käydään läpi sykähdyttäviä yllätyksiä ja suuria tunteita: vaikeuksien voittamista, uskomatonta tuuria, lujaa luottoa elämään sekä myös syvää surua ja suurta iloa.

Kilpailut

Uusimmat