Siman debyyttialbumi groovaa ja svengaa - kuuntele kaikki kappaleet täältä!

04.09.2015 11:08 - Anna Hopi

Tanssilattialla-debyyttialbumilla on monta bilekappaletta aikuiseenkin makuun.

Turkulainen tuottajakaksikko Sima julkaisi debyyttialbuminsa tänään 4. syyskuuta. Kaksikko on työstänyt albumin yhdessä tuottajien Mikko Tiaisen ja  Hannu Korkeamäen kanssa. Kyseessä on levyllinen etkoja, jatkoja ja kaikkea siltä väliltä; tarinoita ja ajatuksia parikymppisten jäbien maailmasta, jota tahdittavat groovaavat biitit ja nostalginen soundi.

- Työstettiin albumi vähän erikoisella porukalla, joka todettiin super toimivaksi! Porukka koostuu siis 80-luvunkin läpi kolunneesta Hannu Korkeamäestä, noin 30 vuotta nuoremmasta tuottajalupauksesta Mikko Tiaisesta sekä tietysti meistä kahdesta, kertoi bändi.

Kuuntele Siman koko albumi täältä.

Sima julkaisi omakustanteisen Tanssilattialla-nimisen debyyttisinglensä juuri ennen vappua 2014. Kaksi tuottajaa Matias ja Jussi kokeili ensimmäistä kertaa tehdä yhdessä biisiä ja projekti sai heti lentävän lähdön: kappale nousi YleX:n Uuden musiikin iltavuoron Venla Kokkosen Viikon Tehobiisiksi kanavan Kellari-demolaarista – ja muutama hetki myöhemmin Sony Music Finland oli jo sainannut Siman Rokka-labelilleen.

Toinen single, Tää on rakkautta, ilmestyi syksyllä 2014 ja kappaleessa featuroi Neon2-yhtyeen Jussi Raunio. Kolmas single Semihyvä boogie menestyi myös radiolistoilla. Albumin mahtiballadi Mul on ikävä ilmestyi kesällä 2015.


Keikat:

11.09. Klubi, Turku
12.09. Korjaamo, Helsinki
16.09. m/s Viking Grace, Turku
23.09. Yo-talo, Tampere
16.10. Klubi, Lost in Music, Tampere
23.10. Henry's Pub, Helsinki Music Marathon, Helsinki
04.11. Polin Appro -jatkot, Club Capital, Helsinki
05.12. Hometown, Salo

(lisäyksiä tulossa)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat