Kai Jämsältä uusi kappale 50-vuotisjuhlan kunniaksi - katso musiikkivideo

11.09.2015 11:00 - Anna Hopi

Kai Jämsä täyttää tänä vuonna 50 vuotta - ja sen kunniaksi julkaistaan single Aika on.

Viisikymmenvuotista syntymäjuhlaansa viettävän Kai Jämsän ura on oikeastaan aika helppoa matikkaa. Vuonna 1977 hän vasta kaksitoistavuotiaana soitti ensimmäisen keikkansa Effigy-bändinsä kanssa koulun discossa synnyinkaupungissaan Kokkolassa. Siitä eteenpäin hän tiesi, että joskus miehen täytyy lähteä ja hänen täytyi, koska musiikista oli tullut rakkautta ja rakkaus on tärkein.

Ensimmäisen keikan ja tämän päivän väliin mahtuu paljon lisää keikkoja, soittamista ja laulamista menestyneissä yhtyeissä ja soolouralla, kaikenlaisia takahuoneita, keskiviivan tuijottamista erilaisissa kulkuvälineissä, sävellyksiä itselle sekä muille artisteille, elokuvamusiikkia ja tuottamista.

Vuosi 2008 piirtyy Kai Jämsälle yhtenä rakkaimmista. Tuolloin isoveljen kanssa oli kunnia vastaanottaa vuoden iskelmäpalkinto ja hetken kaikki oli preussinpunaista. Vuosiin mahtuu nousuja ja laskuja, kohtaamisia ja menetyksiä, sekä musiikkiuralla että yksityiselämässä. Haaveita Kai Jämsällä on vielä paljon jäljellä toteutettavaksi tulevaisuudessa. Niistä kysyttäessä, hän vaatimattomana toteaa:

- Haluaisin vain tehdä hyviä lauluja.

Noita tunnelmia peilaa helmikuussa 2016 julkaistavalta albumilta nyt tarjoiltava nimikkokappale Aika on. Näin on hyvä. Niin hyvä, että artisti voisi vaikka hetkeksi pysähtyä ja aika voisi vain olla. Kappaleesta julkaistaan samalla musiikkivideo, jonka voit katsoa alta.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat