Pirkka-Pekka Petelius julkaisee tänään uuden albumin - kuuntele täältä!

13.11.2015 09:20 - Anna Hopi

Pirkka-Pekka Petelius palaa musiikin pariin kolmentoista vuoden tauon jälkeen. Tänään julkaistava paluulevy kantaa nimeä ’Irti’.

Sami Pitkämön ja Abdissa "Mamba" Assefan tuottaman albumin ensimmäinen single Unelmat ja haaveet julkaistiin loppukesästä, toinen single Rauhaton ilmestyy samanaikaisesti albumin kanssa. Kerrottuaan ihmisille uudesta musiikista Pirkka-Pekka Petelius on kuullut usein kysymyksen ”Miksi juuri nyt?”  Vastaus on helppo.

- Sydäntä ei voi aikatauluttaa. Kaikella on aikansa ja tämän levyn aika on nyt. Minulta on pyydetty uutta levyä jo vaikka kuinka kauan, mutta olen kieltäytynyt tarjouksista järjestelmällisesti. Nyt aika oli oikea ja aloite tämän levyn tekoon lähti minusta itsestäni. Edellisestä omasta levystäni on aikaa jo reilusti yli vuosikymmen, mutta en ole hylännyt tai unohtanut musiikkia. Olen kuunnellut musiikkia paljon, mutta nyt haluan pitkästä aikaa  takaisin sen sisälle, Petelius kertoo.

Irti-levyn julkaisukonsertti järjestetään Korjaamolla Helsingissä keskiviikkona 16. joulukuuta. Iso konserttisalikiertue on luvassa ensi keväänä.

Kilpailut

Uusimmat