Siru Airistola teki yhteiskappaleen iskelmätähden kanssa - kuuntele

27.11.2015 12:33 - Anna Hopi

Siru ja Mikael Konttinen yhdistivät Vierekkäin-kappaleeseen.

TVOF-voittaja Siru (Airistola) ja Mikael Konttinen ovat lyöneet musiikilliset hynttyyt yhteen. Yhteistyö alkoi keikkarintamalta ja yllättäen se johdatti heidät säveltämään ja sanoittamaan yhdessä. Tuloksena on talvinen kappale Vierekkäin.

- Yhteistyömme kanssa alkoi kesällä yhteisestä festarikeikasta Ikaalisissa. Duetoidessamme Stay with me ja Nuori ja kaunis -kappaleita, huomaisimme äänemme sopivan erittäin hyvin yhteen ja mielestämme on hauskaa, että eri genreistä tulevat pop- ja iskelmälaulajat yhdistävät voimansa, kertoo Siru, joka muistetaan myös 2014 TVOF-voittajana.

- Sirun tiimin ideasta lähdimme kokeilemaan biisinkirjoitusta yhdessä, vuoroin Tampereella ja Helsingissä. Laulunteko lähti soljumaan luontevasti. Kahvikupposten ja heikkotasoisten vitsien lomassa syntyi kaunis duetto Vierekkäin, joka sopii tunnelmaltaan erinomaisesti suomalaiseen talviseen mielenmaisemaan hehkuvine kynttilöineen ja kardemumman sekä kahvin tuoksuineen, jatkaa Mikael.

Siru ja Mikael ovat tehneet yhdessä muun muassa Divas Dinner -show & dinner -esityksiä, joissa soi suurten diivojen musiikki, muun muassa Elton Johnin, Robbie Williamsin, Celine Dionin ja Whitney Houstonin kappaleita. Molemmat keikkailevat myös omilla tahoillaan bändiensä kanssa.

 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat