Neljänsuora on Vuoden yhtye!

12.02.2016 20:55 - Anna Hopi

Neljänsuora-yhtye on kasvattanut fanipohjaansa vuosien ajan. Se on kannattanut. Bändi ei ole koskaan ollut yhtä suosittu.

Kuluneen vuoden aikana Neljänsuora-yhtye on noussut esille mediassa ja bändin uuden Juhlat-albumin kappaleet ovat soineet eri radiokanavilla. Vankan fanikunnan vuosien aikana kasvattanut Neljänsuora nousi aikoinaan julkisuuteen voitettuaan vuonna 2002 Viihdyttäjä-kisan. Bändi on tullut tunnetuksi sydämellä ja maanläheisellä otteella keikkailevana iskelmäyhtyeenä.

Neljänsuora on julkaissut kahdeksan albumia uransa aikana. Bändin viimeisin albumi Juhlat esitteli uudistuneen Neljänsuoran, ja levyltä on noussit monia hittejä, kuten Kesä vielä jäädä vois, Sydän puhdasta multaa, Kaksi kauneinta ja nimikkokappale Juhlat.

Uuden albumin menestys on tuonut kuluneen vuoden aikana bändille lisää mediahuomiota ja erityisesti esillä on ollut keulahahmo Antti Ketonen, joka on päästänyt fanit vuoden aikana pintaa lähemmäs.

Yhtye vastaanotti palkintonsa iskelmä gaalassa hetki sitten.

- Olimme tuossa lämpiössä ja mietimme, että olemme niin monta kertaa olleet ehdolla. Nyt se päivä koitti, kommentoi kosketinsoittaja Jarkko Pietilä.

Kuuntele Neljänsuoran Juhlat-levy alta.

Kilpailut

Uusimmat