Anna: Pepe Willberg myöntää mokanneensa naissuhteissaan

25.02.2016 11:13 - Anna Hopi

Willberg täyttää tänä vuonna 70 vuotta, mutta kertoo olevansa sydämeltään edelleen pojankoltiainen.

Laulaja paljastaa Anna-lehden haastattelussa, että hänen naisvalintansa eivät ole menneet aina ihan nappiin. Hänen mukaansa suhde rakkauteen muuttuu iän myötä. Ennen hän kutsui rakkaudeksi kiihkeää alkuvaihetta, nykyään se on rauhallinen keskivaihe.

Pepe Willberg on ollut kaksi kertaa naimisissa ennen nykyistä kumppaniaan, Pauliinaa. Ensimmäisen vaimonsa Leenan kanssa pari vietti väljää elämää. Tähti vietti 1960-luvun lopulla paljon aikaa Heidi-tyttärensä kanssa, kun äiti huiteli muualla. Willbergin elämässä on ollut myös lyhyitä suhteita. Eräästä niistä syntyi poika, Jere, jonka kanssa mies ei ole ollut paljon tekemisissä.

Toisen vaimon Kirsin kanssa Willberg meni naimisiin vuonna 1983 ja pari sai kolme lasta, Oton, Kastanjan ja Kirsikan. Parin liitto oli riitelyä ja dramatiikkaa täynnä.

Pepe vapautui tästä liitosta tavattuaan vuonna 1998 nykyisen puolisonsa Pauliinan, josta mies tiesi nopeasti, että tästä tulee hänen seuraava vaimonsa. Parin ensikohtaaminen oli Tahkovuoden laskettelurinteessä.

- Kun törmäsimme pari vuotta myöhemmin sattumalta Raffaellon terassilla, sain jonkinlaisen näyn: koin hänen olevan oikean minulle. Sanoin saman tien, että erotaan molemmat ja mennään naimisiin.

Lähde: Anna.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat