Jesse Kaikuranta uudisti musiikkityyliään - kuuntele uusi single Takki auki tuulessa

15.04.2016 10:30 - Anna Hopi

Kaikuranta julkaistaan uuden levyn syyskuussa.

Takki auki tuulessa on uudensävyistä Jesse Kaikurantaa. Keväinen, menevä, tarttuvan eloisa sinkku on tuottaja Simo Jurek Reunamäen sävellys ja sanoituksesta vastaa Iisa Pykäri. Biisissä on Jessen mukaan tavoitettu hyvä ”elä hetkessä” –tunnelma ja ajatus siitä kuinka pitäisi pystyä olemaan avoin kaikelle, heittäytymään elämän vietäväksi eikä itse asettaa itselleen turhia esteitä eteenpäin menossa.

Jessen tulevan kolmannen albumin kappaleet ovat lähestulkoon valmiit. Biisejä hiotaan vielä tuotannon osalta. Levyn tuottavat Simo Jurek Reunamäki ja Henri MGI Lanz.
Tammikuussa julkaistu ensirakkauden muistoja käsittelevä Vielä yksi laulu on tullut tutuiksi radioista ja koskettanut kuulijoita. Syyskuussa julkaistavan albumin laulujen teemoissa käsitellään eroa ja erosta toipumista.


- Ei se nyt pelkästään erolevy ole mutta sanoituksissa on paljon pohdintaa eron kokemisesta ja siitä selviytymisestä, tähdentää Jesse.


Jessen tuplaplatinaan yltänyt debyytti Vie mut kotiin julkaistiin v. 2012 ja kakkoslevy Vaikka minä muutuin v. 2013. Levyiltä ovat jääneet elämään suuret hitit muun muassa Vie mut kotiin, Järjetön rakkaus ja Vielä täällä. Vahvojen kappaleidensa myötä Jesse on vakinnuttanut asemansa suurten suomalaisten miestulkitsijoiden joukkoon. Hänen monisävyinen äänialansa ja vähäeleinen mutta taidokas tulkintansa on vertaansa vailla.

 

Kilpailut

Uusimmat