Uusi levy sai iskelmäsuosikin haikeaksi: "Viimeinen cd-levyni"

27.04.2016 11:47 - Anna Hopi

Iskelmäartisti Charles Plogman julkaisee toukokuun alussa Ota kiinni tästä -levyn.

Charles Plogman julkaisee useamman vuoden jälkeen uuden albumin, kun uusi Ota kiinni tästä -levy ilmestyy kauppoihin 6. toukokuuta.

Iskelmäkonkarin paluusta on saatu maistiaisia jo pitkin syksyä ja talvea. Sinkut Ota kiinni tästä ja Vähän yli kuudentoista ovat saaneet musiikkikansassa hyvän vastaanoton.

- On ollut hienoa huomata, miten iloisesti ihmiset ovat ottanut uuden musiikin omakseen. Uusi levy on samalla paluu vanhaan rehelliseen tanssimusiikkiin, Plogman kertoo.

Uusi levy on samalla testi, vieläkö perinteisellä iskelmämusiikilla pärjää. Plogman on ilokseen huomannut keikoilla olleen yllättävää pöhinää syksyn ensimmäisestä sinkusta lähtien.

- Olen ollut rehellinen itselleni ja yleisölleni. Jos mun tyyliselle iskelmälle löytyy tilaa kentällä, levyjä menee kaupaksi riittävästi, on se minulle merkki jatkuvuudesta.

Kakkukahveja ja juhlaa

Plogmanilla on riittänyt viime aikoina muutenkin aihetta juhlaan. Vaikka kokenut artisti täytti pyöreät 50 vuotta, riittää keikoilla yhä tuttua energiaa ja vauhtia.

Yksi syy on tervehtyneet elämäntavat. Jo vuodesta 1979 keikkaillut Iskelmä-Finlandialla palkittu artisti nauttii keikkailuista vähintään yhtä paljon kuin nuoruusvuosina.

- Sitä tulee aina sellainen pikkupoikamainen fiilis, kun pääsee esiintymään ja tanssittamaan kansaa. Tämä on palveluammatti, jossa parasta on juuri ihmisten kohtaaminen. On upeaa, kuinka aktiivisesti suomalaiset käyvät vielä tanssilavoilla, Plogman lisää.

Ilmassa on samalla pientä haikeutta. Uusi levy on todennäköisesti Plogman pitkän uran viimeinen CD. Vaasassa asuvalla artistilla on uraltaan kertynyt aiemmin kolme kultalevyä.

- Tämä on ilmeisesti mun viimeinen CD-levyni. Ajat ja formaatit muuttuvat. Jatkossa mennään todennäköisesti single kerrallaan ja digitaalisesti. Aika näyttää. 

Kevään lähestyessä ei silti synkistellä. Ota kiinni tästä -albumi ilmestyy kauppoihin 6. toukokuuta. Sen voi tilata myös netistä. Charles Plogman esiintyy la 7.5. Tuurin Kyläkaupassa. Sen jälkeen edessä on jälleen läjäpäin keikkoja.

- Kun lähden taas loman jälkeen kiertämään Rosette-orkesterini kanssa, järjestän julkkarikeikkoja fanitapaamisilla. Tarjoan kakkukahvit ensimmäiselle 50 hengelle kolmessa eri paikassa pe 13.5 Nightclub Tähti, Tampere Fanitapaaminen klo 21-22 / pe 20.5 Nightclub Tähti, Oulu. Fanitapaaminen klo 21-22 / pe 27.5 Kalliojärven Viihdekeskus, Orismala. Fanitapaaminen klo 19-20. Pientä kevyttä ohjelmaa noin tunti ennen illan keikkaa. Ohjelma ja illan ohjelmisto pyörii luonnollisesti pitkälti uuden levyn ympärillä. Tervetuloa, Charles Plogman hehkuttaa. 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat