Rakastettu iskelmätähti julkaisee uuden albumin - kuuntele esimakua

09.05.2016 07:45 - Anna Hopi

Jukka Kuoppamäen uuden levyn ensimmäinen single kantaa nimeä Miehen tie.

Suomalaisten rakastama Jukka Kuoppamäki viettää tänä vuonna 50-vuotisjuhlaansa lauluntekijänä ja julkaisee syksyllä uuden studioalbumin Miehen tie. Esa Niemisen tuottama albumi on Jukan 35. levy, kun mukaan lasketaan myös kokoelmat sekä hänen asuinmaassaan Saksassa julkaistut levyt. Jukan ensimmäinen lp-levy Mitä kansa haluaa ilmestyi jo vuonna 1966! Uuden levyn julkaisevat Sony Music ja Auraviihde. Ohessa levyn ensimmäinen single Miehen tie.

Jukka nauttii vankkaa suosiota keikka- ja konserttiyleisön keskuudessa ja esiintyy edelleen aktiivisesti Suomessa. Uusi levy julkaistaankin yleisön kiinnostuksen vuoksi.

- Halusin tehdä uuden levyn, koska olen esittänyt konserteissa uusia kappaleita. Yleisö haluaa ostaa konsertin jälkeen levyn, jolla ovat juuri äsken esitetyt kappaleet, Jukka kertoo ilahtuneena.

- Näistä aineksista syntyy mielenkiintoinen ja viihdyttävä kokonaisuus aikuiselle kuulijalle, hän luonnehtii.

Kappaleet ovat Jukan sävellyksiä ja sanoituksia ja Esa Niemisen sovittamia. Mukana on country-henkisiä kappaleita sekä aikuisrokkia, joista osa on kantaaottavia ja osa kirkkopoppia. Mukana on Jukan hengen mukaisesti muutama esoteerinenkin laulu.

Jukka keikkailee Suomessa myös tulevana kesänä. Hän esiintyy Tangomarkkinoilla tangokadulla ja vetää Tangomarkkinoiden aikaan myös yhteislaulutuokion. Syksyllä Jukka esiintyy muun muassa Lapin kiertueella.

Kilpailut

Uusimmat