Äitiys romahdutti suosikkilaulajan terveyden - joutui äkillisesti tiputukseen

25.05.2016 07:22 - Anna Hopi

Lapsen saaminen on saanut Kristiina Wheelerin suorittamaan liikaa.

Laulaja Kristiina Wheeler sai äskettäin esikoislapsensa. Laulaja avautuu nyt Instagram-päivityksessään äitiyden haasteista, jotka saivat hänet tiputukseen. Wheeler kertoo julkaisemiensa kuvien yhteydessä, että joutui menemään päivystykseen, koska hänellä oli sydämen tykytyksiä, oksetusta, päänsärkyä ja palelua.

- Menin vähän paniikkiin ja tajusin että kaikki ei oo kunnossa. Mut laitettiin tippaan ja otettiin sydänfilmit ja verikokeet. Loppujen lopuksi kaikki oli hyvin, lievä tulehdus kehossa sekä uupumusta, stressiä ja nestevajausta, laulaja sanoo.

Kuva: Instagram

Wheeler miettii äitiyttä ja sen haasteita. Monesti äitejä kehotetaan ottamaan rennommin elämässä, mutta kuinka helppoa se on käytännössä?

- Silti sitä vaan sit alkaa suorittamaan. Onko lapsella tarpeeks virikkeitä? Harrastetaanko tarpeeks? Onko kaupassa käyty? Pyykit pesty? Miksen ole jo kirjottanu levyllistä biisejä? Miksen ole keskittynyt paremmin opiskeluun? Mulla on joku kauhee tarve olla täydellinen ja varmistaa että kaikki on tehty sillain, ettei vaan oo kellään mitään sanomista, Wheeler sanoo.

Siltikään laulaja ei kadu äitiyttään, vaan muistuttaa olevansa suloisimman lapsen äiti.

Lue täältä, mitä Kristiina Wheeler ajatteli äitiydestä ennen lapsensa saamista.

'

Kuva: Instagram

 

Kilpailut

Uusimmat