Suomalaisyhtyeen keikkamatka keskeytyi yllättäen: Poliisit ajoivat takaa

03.07.2016 20:39 - Anna Hopi

Oliver-bändin tavallisesta keikkareissusta tuli keväällä ikimuistoinen kokemus.

Suomalaisyhtye Oliver kulkee keikkabussilla, joka on tehty vanhasta paloautosta. Bussissa käydään läpi päivän asioita ja keikkamatkoihin kuuluu eri toten hurtti läpänheitto, jota bändiläiset kohdistavat toisiinsakin. Paloauton näköisessä kaarassa on sekin hyvä puoli, että poliisi pysäyttää jostain syystä harvoin yhtyeen tiellä.

Poikkeuksiakin sattuu, ja yhtyeen keulahahmo Jari Väyliö kertoi yhden niistä.

- Olimme tulossa kevään rundilla Oulusta Jyväskylään nelostietä ja oli juuri se päivä, jolloin oli tehoratsia menossa tien varressa. Naureskelimme autossa, että kukas tämän auton nyt haluaisi pysäyttää. Kunnes tulikin se tilanne, että poliisi viittilöi tien varressa. Hän näytti kohdallamme peukkua. Miksaaja Matti, joka ajaa, pohti, että onko tuo merkki siitä, että pitää pysähtyä, muistelee mies.

- Olimme iloisia asiasta, että kiva juttu kun ei näitä paloautoja kukaan halua pysäyttää. Kunnes viisi kilometriä siitä oli pieni takaa-ajo-tilanne. Poliisit lähtivät ajaa pillit päällä ajamaan meitä kiinni. Kun kohtasimme poliisin hän kysyi ensimmäisenä, että onko pysähtymismerkin ymmärtämisessä jotain vaikeutta. Myönsimme, että näin on.

Laulajan mukaan poliisin huumorintaju ei ollut riittää tilanteessa. Yhtyeen jäsenet puhallutettiin, mutta kun virheitä ei havaittu, heidät päästettiin jatkamaan matkaa.

Kuuntele alta Oliverin uusi single Kysymys saa vastauksen.

Kilpailut

Uusimmat