Laulajatulokas vakuutti Anna Abreun: "Hänestä voi tulla jotain todella isoa"

18.07.2016 11:52 - Anna Hopi

Laulaja Anna Abreu seuraa tiiviisti, mitä kotimaisella musiikkikentällä tapahtuu. Moni uusi tulokas on herättänyt tähden huomion.

Tähti on ollut pitkään kiinnostavien naisartistien listalla. Vain elämää -sarja ja laulukielen muuttaminen englannista suomeksi on tuonut Anna Abreun uralle uudenlaista nostetta ja kiinnostusta. Artisti kertoo seuraavansa koko ajan, mitä musiikkialalla tapahtuu. Uudet tähtitulokkaat kiinnostavat - ja Iskelmäfestivaaleilla Abreu kertoi haastattelussa ne nimet, joita hän seuraa kiinnostuksella.

- Sanni on ihana ystävä ja upea artisti. Ellinoora on mahtava, hänellä on upea ääni. On tullut ihan sikana hyviä mies- ja naisartisteja. Tämän hetkinen musa alkaa mennä melodisempaan suuntaan, povaa Abreu.

- Huomio on niin sanotussa "oikeassa musiikissa", että soitetaan soittimia, lauletaan hienosti ja panostus on hienoihin sanoituksiin. Olen ylpeä näistä uusista tyypeistä, jotka ovat tulleet tälle alalle.

"Almasta voi tulla jotain todella isoa"

Viime aikoina eräs suurimmista ilmiöistä on ollut tulokas Alma, jonka kappale Karma on herättänyt kiinnostusta alalla.

- Alma on yksi niistä, jonka unohdin ensin mainita. Hänellä on mieletön, uskomaton ääni. Uskon, että hänestä voi tulla jotain tosi isoa. Biisi on todella hyvä, voi olla ylpeä suomalaisesta musasta. Huikea talentti, tämä nuori sukupolvi alkaa tekemään tällaisia juttuja, fiilistelee Abreu.

- Olen tavannut hänet. En tunne kovin hyvin, mutta näimme JVG:n Hartwall Arenan jatkoilla. Hän kertoi, että on ollut nuorempana mun iso fani. Itse fanita hänen uutta juttua. Aika siistiä ja hauskaa, miten ympyrä sulkeutuu.

Katso alta Alman uusi hittikappale Karma.

Anna Abreu on viime aikoina julkaissut meneviä, suomenkielisiä kappaleita. Viimeisin biisi on omistettu niille, jotka elävät pitkässä parisuhteessa. Kuuntele alta Anna Abreun uusin single Räjäytä mun mieli, joka kuultiin Iskelmäfestivaalien keikankin aikana.

Kilpailut

Uusimmat