Kuva: Mikko Räsänen

Suomalaislaulaja tunnustaa: "Rakastun naiseeni joka aamu uudestaan"

08.07.2016 14:14 - Anna Hopi

Vesterinen yhtyeineen -kokoonpanon solisti Tero Vesterinen elää onnellisessa parisuhteessa elämänsä naisen kanssa.

Vesterinen yhtyeineen -bändillä tulee täyteen tänä vuonna 10 vuotta tien päällä. Solisti Tero Vesterisen mukaan aika on mennyt kuin siivillä, ja vuosiin mahtuu monia koskettavia kokemuksia. Laulaja kertoo olevansa tunneihminen, joka löytää pienistäkin hetkistä liikuttumisen aiheita. Viimeksi silmäkulma kostui arkisessa tilanteessa puoliso sylissä.

- Eilen illalla vaimon kanssa katsottiin sohvalla telkkarista jotain sarjaa. Muksut olivat nukkumassa. Sarja loppui ja pötköteltiin siinä vierekkäin. Tuli spontaani liikutus siitä, että miten ihanaa se elämä onkaan, kertoo mies.

Hän kertoo löytäneensä elämäänsä naisen, johon voi luottaa täydellisesti.

- Ihastun Sannaan joka aamu uudestaan. Meillä on valtavan pitkä ja monimutkainen historia, kuten monissa ihmissuhteissa. On aika siisti fiilis herätä ja kun näkee puolison ensi kertaa aamulla, ja miettiä, että ai jumalauta mikä Kerttu, huh huh. Ihan spontaani ihastumisen tunne valtaa mielen.

Musiikki pitää minut parempana miehenä

Muusikon arki on monesti hyvin erilaista kuin päivätöissä käyvällä perheenisällä, joka elää kahdeksasta neljään -arkea. Miten Vesterinen on saanut oman suhteensa toimimaan taiteilijan arjessa?

- En osaa sanoa muiden puolesta, mutta omalla kohdalla se on luistelua tilanteen mukaan. Onhan se välillä hankalaa. Vaimo on huomannut, että tämä on asia joka tuottaa minulle iloa ja hyvinvointia elämään. 1- ja 6-vuotiaat muksutkin ovat hillittömiä musatyyppejä, hymyilee Vesterinen.

- Kyllä se musiikki on valtavan tärkeä osa elämää - ehkä se sitä kautta menee läpi. Ei ole koskaan tullut sellaista viestiä, että nyt lopetat ja jäät himaan. Sanna joskus sanoi, että musiikki pitää sinut parempana miehenä. Jatka vaan!

Lue myös: Suomalaisrokkari ihmettelee keikkahurmosta: "Kyyneleitä ja totaalista sekoilua"

Kilpailut

Uusimmat