Suomalaisyhtye coveroi Olavi Uusivirran hittikappaleen - katso

14.07.2016 10:00 - Anna Hopi

Kesäfiilis sai yhtyeen coveroimaan On niin helppoo olla onnellinen -kappaleen.

Oliver keikkailee parhaillaan Suomen kesässä ja kuvaa samalla reittinsä varrelta cover-videoita. Viimeksi bändi teki oman versionsa Jenni Vartiaisen Missä muruseni on -kappaleesta. Katso video täältä.

Yhtyeen rundi kattoi viime viikolla kolme pysäkkiä - Noitarockin, Ihan pihalla -festivaalit ja Aitoon Kirkastusjuhlat. Juhlahumussa syntyi myös idea seuraavaan cover-kappaleeseen. Solisti Jari Väyliö kertoo, miten bändi valikoi seuraavan biisin.

- Kun keikkabussi kaarsi Aitoon festivaalialueelle aurinkoisena sunnuntaina ja pääsimme ulos autosta ja saimme kokea Aitoolaisen vieraanvaraisuuden, oli biisivalinta sillä selvä: Olavi Uusivirran On niin helppoo olla onnellinen. Kolme päivää tien päällä tässä seurassa tekevät olon mukavan auvoisaksi. On naurua, yllättäviä käänteitä ja ennenkaikkea erittäin hyviä juttuja, kertoo mies.

- Bäkkärialueella istahdin partasuisen miehen viereen. Juttelimme ensin niitä näitä, kunnes keskustelu eteni orkesterimme suunniteltuun toimintaan läheisellä pellon laidalla. Kuvausryhmän valmistellessa settiä juttelin siis Eläkeläisten Onni Wariksen kanssa. Kysäisin häneltä, että kiinnostaisiko herroja tulla vierailemaan pienessä lauluhetkessä? Onni mietti lyhyen hetken ja tokaisi, että 'no v***u, myö tullaan!'

Video sai oman mausteensa, kun kuvauspaikalle ryntäsi viereisen leirintäalueen puolelta iloisia ihmisiä ilakoimaan kappaleen tahdissa.


Oliverin Kysymys saa vastauksen -kiertue jatkuu perjantaina 22.7. Tampereen Tammerfesteillä ja 23.7. Vesannossa Reiskafutiksen mm-kisojen iltabileissä.

Kilpailut

Uusimmat