Kuva: AOP

Saitko Kari Tapiolta postia kuoleman jälkeen? - mukana tärkeä viesti

14.07.2016 15:16 - Anna Hopi

Laulaja Kari Tapio lähetti kuolemaansa edeltävänä päivänä kirjeen eräälle fanille.

Kansa menetti vuoden 2010 joulukuussa legendaarisen kansanmiehen, Kari Tapion. Laulajan poika, manageri Joona Jalkanen kertoo erikoisesta sattumuksesta, joka tapahtui päivää ennen konkarin kuolemaa.

- Näin isän viimeistä kertaa Verkatehtaalla Hämeenlinnan loppuunmyydyllä konserttisalikeikalla. Hän soitti minulle itsenäisyyspäivänä fanipostiin liittyvällä asialla. Myin aina levyjä konserteissa ja joku fani lähetti asiakaspalautteena levyn takisin. Siinä oli saatekirje, jossa fani kertoi ostaneensa Kari Tapion levyn Joensuun konsertista ja albumia kuunnellessä kappale yhdeksän oli hyppinyt, muistelee Jalkanen Iskelmän haastattelussa.

- Asiakas valitti levyä vialliseksi. Faija soitti minulle itsenäisyyspäivänä ja kertoi hoitaneensa sen cd-palautusasian. Se oli hassua, koska tuo olisi kuulunut minun hommiini, eikä kirjeen pitänyt alunperin päätyä isälle. Kari Tapio kertoi kuunnelleensa levyn ja se toimi hyvin. Hän oli pistänyt albumin takaisin fanille viestin kanssa.

Kari Tapio luki saatekirjeen pojalleen puhelimessa.

- Siinä sanottiin "Hei sinä siellä, kuuntelimme cd:n läpi. Se toimi moitteettomasti. Cd oli hieman likainen, joten kehoittaisin, että seuraavan kerran kun käsittelet levyjä pesisit kätesi. Ystävällisin terveisin Kari Tapio", nauraa Joona Jalkanen.

- Onhan se uskomatonta, kun isä kuolee seuraavana päivänä ja kirje on tullut postissa sen jälkeen tälle ihmiselle.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat