Club For Fiveltä kaksi kokoelmalevyä - kuuntele bändiläisten tärkeimmät kappaleet

20.09.2016 14:05 - Anna Hopi

A cappella -yhtye Club For Fiven repertuaarissa on esimerkiksi kappaleet Brothers In Arms ja A Sky Full Of Stars.

Club For Five -yhtye julkaisee kaksi kokoelma-albumia marraskuun 18. päivä. Tuolloin päivänvalon näkee tämän vuonna 2000 perustetun yhtyeen pop-tulkintoja sisältävä Best of sekä joululauluista koottu Joulun parhaat. Kumpikin albumi sisältää myös aivan uusia kappaleita, kuten esimerkiksi yhtyeen versio Coldplayn hitistä A Sky Full Of Stars ja Sydämeeni joulun teen.

Club For Fiven Susanna Lukkarinen ja Tuukka Haapaniemi kertoivat Iskelmän haastattelussa, mitä vanhoja kappaleita bändiläisten oli "pakko" saada levylle.

- Meidän ensimmäinen albumi on minulle todella tärkeä ja sieltä erityisesti kappale Mikkihiiri merihädässä. Se on ollut meidän ensimmäisiä kappaleita, joita olemme laulaneet. Voitimme sillä aikanaan Tampereen Sävel. Se on meidän trademark, jota emme ole tosin viime vuosina esittäneet lainkaan, pohtii Susanna.

- Uusimmalta levyltämme raita Äitien äidit on myös tärkeä. Ennen kuin äitiyslomalle, äänitimme Ennen tätä hetkeä -levyn ja Äitien äidit on kappale, johon kaikki ihastuimme. Siitä on tullut meille vuosien saatossa tärkeä biisi, kuten You're The Voice ja Brothers In Arms.

Tuukka Temonen antoi loistoidean

Haapaniemelle tärkeä kappale on Brothers In Arms, jossa hän laulaa soolo-osuuden.

- Alkuaikojen kappaleet ovat niitä tärkeimpiä, koska ilman niitä emme olisi tässä. En usko, että mikään muu biisi on vaikuttanut minuun niin paljon kuin mainittu Brothers In Arms -kappale. Se on niin iso biisi.

- Saimme idean Temosen Tuukalta. Hän ehdotti, että vetäisimme kappaleen Plan-gaalassa vuonna 2008. Päätimme, että vedämme biisin vain laulaen ilman biittiä. Minulla liittyy kappaleeseen muistoja lapsuudesta 80-luvulta, kun isä osti ensimmäisen cd-levyn ja kuuntelimme sitä. Kappale on ollut minussa kauan.

Lue myös: Club For Five häikäisi livekeikalla - kuuntele Äitien äidit -kappale

Kilpailut

Uusimmat