Kuva: Mikko Harma

Kaija Koo avoimena: "Albumini ovat päiväkirjaa elämästäni"

28.10.2016 09:00 - Anna Hopi

Voimanainen Kaija Koo avaa elämäntarinaansa laulujen muodossa faneilleen. Tärkeät asiat löytyvät rivien välistä, ken ne osaa lukea.

Laulaja Kaija Koo julkaisee Sinun naisesi -levyn 4. marraskuuta. Hän kertoo Iskelmän haastattelussa, millaisten teemojen ympärillä pyöritään tulevalla levyllä.

- Teemana on elämä kaikkimuotoisuudessaan, ja kokemuksen rintaääni. Minulla on tarinaa, mitä kertoa. Kaikki se yhdistyy tässä. Onhan siinä tämänhetkinenkin oma elämäntilanne, mikä oli levyntekohetkellä. Albumini ovat päiväkirjaa, sanoo artisti.

- Tässä on ollut mukana hieno joukko lahjakkaita musiikintekijöitä. Luovien ihmisten kanssa on jännä juttu, ettei montaa sanaa tarvitse sanoa, kun he aistivat ja tajuavat, että mitä minulle kuuluu. Ne asiat muuttuvat lauluiksi.

"Se on pieni ihme, kun yleisö laulaa mukana"

Kaija Koo kertoo olevansa huojentunut, että levyntekoprosessi on tullut onnistuneesti päätökseensä.

-  Olen erittäin tyytyväinen, että levy on valmis, se on joka kerta karhunpaini ja vaikea prosessi. Varsinkin kun on kiireelliset aikataulut ja monta tekijää. En edes tajua, miten saimme tämän päätökseen, tunnustaa nainen.

- On parasta päästä esittämään kappaleita, live-versioiden esittäminen on parasta. Huomaat keikoilla, että yhtäkkiä kaikki laulavat biisiä mukana. Se on aina pieni ihme.


Lue myös: Cheek yllättyi: "Sain isomman huutomyrskyn Kaija Koon keikalla kuin omalla"

Lue myös: Kaija Koo avautuu sairauslomastaan Arman Livessä: "Pakko sanoa tämä, koska olen pitkään poissa"

Kilpailut

Uusimmat