Kuva: AOP

Ressu Redford: Keittiökin sopii rakkaustouhuihin

11.11.2016 12:00 - Anna Hopi

Ressu&Jussi-kokoonpanon laulaja Ressu Redford ottaa ilon irti makuuhuoneesta, oli sitten kyse nukkumisesta tai rakkausasioista.

Iskelmän Iltapäivien Meillä kotona -ohjelmasarjan tämän viikon vieras Ressu Redford kertoo toivovansa joskus sänkyä kotinsa eteiseen, jotta voisi kömpiä sinne suoraan baari-illan jälkeen.

Mies kuitenkin tyytyy siihen, että hyvä sänky löytyy edes kodin makuuhuoneesta.

- Parhaassa tapauksessa makuuhuone merkitsee pariakin asiaa. Jos nyt ajatellaan hyviä unia, niin se on tietenkin perusasia. Se lempimishomma ei ole pelkästään makkarissa. Keittiökin on yksi hyvä paikka, mutta siellä ei ole ollut mitään legendaarista "pöydälle heittämistä". Rakkauteen kuuluu keittiössäkin painia, sanoo Ressu Redford juontaja Satu Kotoselle.

Laulaja kertoo, ettei rakkausasioissa ole niin väliä, missä yhteistä kivaa pidetään.

Mitä tulee uniasioihin, Redford pitää tärkeänä sitä, että sänky on tarpeeksi hyvä selälle.

- Ehkä jos olisi sellainen patja, ettei ole sen takia selkä kipeä. On sitten vaikka muuten selkä kipeä muista syistä.

"En koskaan maistele ruokaa kokkaillessani"

Nukkumistottumuksistaan Redford kertoo sen verran, ettei hän ole kovin aamu-uninen, vaan nousee kellon herättämällä ylös sängystä.

- En ole mikään venyttelijätyyppi. Kun herätys tulee, herään samantien ja teen smoothiet ja aamiaiset. Siitä se lähtee. Yhteinen aamupala jää veks, jos on kiireinen aamu, mutta yritän kyllä syödä lasten kanssa yhdessä, sanoo artisti.

- Ruokapöydässä vitsaillaan, mutta välillä keskustellaan ihan järkeviäkin. En ole kokkina missään velhoasteella, mutta teen ihan hyvää ruokaa. Käytän välillä vähän liikaa ruokaa. En maistele koskaan kokkaillessa, miltä ruoka maistuu, nauraa Redford.

- Sen huomaa sitten, kun ruoka on valmista!

Kuuntele Meillä kotona -ohjelmasarjan jaksot alta.

Eteinen

Keittiö

Olohuone

Makuuhuone

Sauna ja kylpyhuone

Lue myös: Ressu ja Jussi tunnelmoivat baaritiskillä uudella musiikkivideolla - katso täältä!

Kilpailut

Uusimmat