Kuva: Mikko Räsänen

Me Naiset: Vicky Rosti aavisti tyttärensä lesbouden: "Toivoin silti, että Ella itse kertoisi"

01.12.2016 10:02 - Anna Hopi

Iskelmätähti Vicky Rosti on ylpeä siitä, että tytär uskalsi kertoa asian äidilleen, vaikka se jännitti.

Laulaja Vicky Rosti huomasi Ella-tyttärensä rankan murrosiän. Ellaa tuntui ahdistavan kaikki, mutta tämän oli vaikeaa sanoa yksiselitteisesti, mikä harmitti. Me Naisten haastattelussa Ella avaa kokemusmaailmaansa. Nuorempana hänestä tuntui jatkuvasti siltä, että jotain olennaista piti peitellä.

16-vuotiaana hän tajusi olevansa lesbo. Asian kertominen läheisille tuntui jännittävältä - ensiksi sen sai tietää isosisko. Puhuminen kevensi oloa ja vähensi ahdistusta. Ella kertoi, että hänelle on ollut aina helppo puhua rempseälle laulajaäidilleen Vickylle asioista.

Lesboudesta kertominen sai Ellan kuvittelemaan pelkoskenaarioita - mitä jos äiti ei hyväksyisikään. Pelko oli turha. Vicky oli aavistanut tilanteen jo aikaisemmin ja ei ollut moksiskaan.

- Oli paljon pieniä asioita, mitkä viittasivat tähän suuntaan. Mutta toivoin, että Ella itse kertoisi, Vicky kertoi Me Naiset -lehdelle.

Rostille asiasta kertominen auttoi ymmärtämään tyttären vaikeita nuoruusvuosia ja erityisesti ahdistusta. Tilanne myös lähensi heitä entisestään.

Nykyään Ella asuu kihlattunsa kanssa Helsingissä, lähellä äitiään, joka asuu Vantaalla.

Lähde: Me Naiset.

Lue myös: Vicky Rosti yllättää - haluaa tehdä yhteistyötä Nightwishin kanssa

Kilpailut

Uusimmat