Kuva: Senja Rapila

Pete Parkkonen eroottisesta musiikkivideosta: "Kyllä siinä polvet tutisi"

20.12.2016 14:55 - Senja Rapila

Aiemmin tänä vuonna Tähdet, tähdet -kilpailun voittanut Parkkonen on saanut tänään naisten jalat veteliksi, kun hän julkaisi seksikkään musiikkivideonsa kappaleeseen Kohta Sataa.

Pete Parkkonen julkaisi tänään uuden musiikkivideon kappaleeseen Kohta Sataa. Videolla 26-vuotias Parkkonen keimailee eroottisin liikkein, suihkuttaa kuohuvaa pullosta ja hyväilee ihoaan. 

- Olen saanut musiikkivideosta juuri sellaista palautetta mitä olen odottanutkin, eli todella ristiriitaista. Eli on tykätty ja ei tykätty, sitä rakastetaan ja vihataan. Olen täysin otettu tästä kaikesta, Parkkonen nauraa Iskelmän Iltapäivän haastattelussa juontaja Satu Kotosen kysymykselle.

Erotiikkaa tihkuvan musiikkivideon on ohjannut aiemminkin musiikkivideoillaan kohauttanut Viivi Huuska. Huuskan kädenjälkeä on muun muassa myös Antti Tuiskun Peto On Irti -kappaleen musiikkivideo, jossa hän oli käsikirjoittajana.

- Istuttiin huoneessa, käytiin biisi sana sanalta läpi ja sanoin sitten Viiville, että teen kaiken mitä hän haluaa, että tässä videossa tapahtuu. Sitten kun videon kuvaus alkoi, menin vain paikalle ja alettiin tekemään, Pete kertoo.

- Noin 50 prosenttia ajasta olin alasti. Kyllä täytyy sanoa, että siinä vaiheessa kun repäisee itsensä alasti kameran eteen ja kameran takana on kahdeksan ihmistä, kyllä siinä elämäjärveläisen pojan polvet vähän tutisi. Ei ollut ihan sellainen arkitiistai. Piti vähän hengittää syvään, tehdä 10 minuuttia lankkua ja juoda puoli pulloa shampanjaa, että siihen rooliin ja tekstiin pääsi sisään.

Ei kolmen kuukauden hikitreeniä ja dieettiä

Vaikka suomalainen laulaja onkin hurjassa kunnossa musiikkivideolla, ei hän ole kuulemma treenannut erikoisemmin musiikkivideon kuvausta varten.

- Uskallan jopa sanoa, että se on ihan minun peruskuntoni, ei ollut mitään kolmen kuukauden hc-treeniä. Ihanpa normi kunto on siinä videossa!

Entä jos Pete ei olisi ollut niin kovassa kunnossa, olisiko hän silti tehnyt samanlaisen musiikkivideon?

- Sitä on vaikea sanoa, en lähde miettimään mitä jos. Nyt on näin.

Voit katsoa kohahduttaneen musiikkivideon alapuolelta.

Voit kuunnella Iskelmän Iltapäivää ma-pe klo 14-18.

Lue myös: Pete Parkkonen: "Kymmenen vuoden päästä olen vielä parempi"

Kilpailut

Uusimmat