Kuva: AOP

Simo Silmu Iltalehdelle ryhtiliikkeestään: "Keikoille selvin päin, Yölinnulta uusi levy"

30.01.2017 09:05 - Anna Hopi

Yölintu-yhtyeen kulisseissa on viime aikoina kuohunut. Solisti Simo Silmu voi omien sanojensa mukaan kuitenkin paremmin kuin koskaan.

Iltalehdelle antamassaan haastattelussa mies sanoo ottaneensa rankimmista vuosistaan oppia. Simo Silmu antoi vasta äskettäin potkut veljelleen Matti Silmulle yhtyeestä. Lue lisää täältä.

Monen silmissä bändin jatko on ollut kysymysmerkillä, mutta Simo Silmu haluaa tehdä tilanteen selväksi. Keikkailu jatkuu, ja uusi levykin on tulossa. Yölintu työstää uutta materiaalia, ja uusi levy julkaistaan keväällä. Levyn teossa on mukana muun muassa Jari Sillanpäälle ja Suvi Teräsniskalle hittejä takonut Petri Somer.

Vaikka mediat ovat väittäneet toista, Silmu sanoo, ettei keikkaile enää humalassa. Vanhasta leimasta on tosin vaikeaa päästä eroon, hän myöntää. Tässä on Simo Silmun suhde alkoholiin kiteytettynä:

- Varmaan aika samanlainen kuin muillakin suomalaisilla. En ole absolutisti, mutta olen puolitoista vuotta kokeillut keikkailua selvin päin, ja onhan se ihan helvetisti mukavampaa ja helpompaa. Silti edelleen eturiviin tullaan ihmettelemään työkuntoani. Kun kerran saa juopon maineen, niin ei siitä helpolla eroon pääse, toteaa Simo Silmu Iltalehdelle.

Lähde: Iltalehti.

Lue myös: Yölintu-yhtyeestä potkut saanut Matti Silmu: "Päätös oli Simon"

Kilpailut

Uusimmat