Kuva: AOP

Markku Aro paljastaa rakkaimman hittinsä: "Ei koskaan poistu keikkasetistä"

03.02.2017 14:10 - Anna Hopi

Laulaja Markku Aro, 67, viettää tänään syntymäpäiviään.

Iskelmä tavoitti Markku Aro, joka kertoi juhlivansa merkkipäiväänsä valmistamalla vielä samana päivänä appivanhemmilleen maistuvan aterian.

- Olin kuntosalilla aamulla, ei tämä vanheneminen tuntunut miltään. Painot nousivat samaan tahtiin kuin ennenkin, hän heittää.

- Teen anopille ja appiukolle ruokaa, he tulevat käymään iltapäivällä. Haluan tehdä heille hyvän illallisen, istutaan ja nautitaan.

"Tätä työtä tehdään niin kauan kuin on kivaa"

Aro on ollut viihdetaivaan tähtenä pitkään. Hänen ensilevytyksestään on pian 50 vuotta aikaa. Mikä on saanut hänet jatkamaan vaativalla artistin tiellä näin pitkään?

- Kyllä se on se, että yleisö haluaa kuulla näitä minun laulujani. Jos heitä ei kiinnostaisi, ei olisi järkeä esiintyä. Minulla on hyvä Diesel-yhtye, jonka kanssa on hyvä tehdä töitä. Osa porukasta on ollut mukanani 30 vuotta. Niin kauan kuin tämä tuntuu kivalta, tätä tehdään, hän sanoo.

Iskelmätähti nimeää rakkaimmaksi hitikseen Hyvännäköinen ja Keskiyön aikaan. Niiden esittämiseen ei kyllästy koskaan.

- Hyvännäköisen melodia on niin hyvä, että se hakee vertaistaan. Siitä tuli evergreen heti alkuvuosinaan. Veikkaan, että sillä on eniten radiosoittoa kappaleistani tässä 48 vuoden aikana, hän toteaa.

Uran juhlavuosi edessä

Vuosi 2018 on juhlavuosi, jolloin uran aloittamisesta tulee se 50 vuotta täyteen. Tämä on perinteisesti ollut jonkinlainen muistamisen paikka artistin polulla.

- Yritetään jotain järjestää. Musiikillisesti voisi tarjota jotain juhlaa yleisölle, Aro miettii.

Lue myös: Markku Aro: "Laulaminen on ihana ammatti!"

Lue myös: Kirkan elämäntyö vertaansa vailla: "Hän teki asioita suurella sydämellä ja oli valonkantaja"

Kilpailut

Uusimmat