Kuva: Mikko Räsänen

Vicky Rosti Finnhittien kuninkaiden eripurasta: "Eivät he nokittele toisiaan oikeasti"

07.02.2017 14:33 - Anna Hopi

Laulaja Vicky Rosti kokee, että Danny, Tapani Kansa ja Frederik ovat oikeasti hyvää pataa keskenään, vaikka julkisuudessa onkin puhuttu muuta.

Laulaja Vicky Rosti on esiintymisen konkari, jonka taival lähti aikoinaan liikenteeseen Danny Show'sta. Hän on pitänyt yhteyksiä konkaritähteen vuosien varrella ja paikkasi vastikaan Frederikiä Finnhittien kuninkaiden keikallakin.

- Keikkabussissa oli mukava kuunnella vanhojen herrojen keikkajuttuja. Sai nauraa vedet silmissä. Oli aika leppoisaa. Eivät he nokittele toisiaan oikeasti. He ovat kuin kolme pikkupoikaa, jotka vähän uhittelevat toisilleen. Olen käsittänyt, että Reetulla oli kova ikävä ja hän soitteli muille ennen keikkaa, Vicky nauraa Iskelmän juontajan Satu Kotosen haastattelussa.

- En vetänyt keikalla mitään Frederikin kappaleita, vaan omia finnhittejä. Muistin tosin silloin Finnhittien keikalla, että olen 11-vuotiaana laulanut eräissä joulujuhlissa Harva meistä on rautaa -kappaleen.

Finnhittien kuninkaat ovat suosiollaan todistaneet, etteivät suomi-iskelmä ja klassikot ole painuneet unholaan, vaan päin vastoin - yleisö rakastaa vuosien takaisia hittejä. Taiska, Eini ja Vicky Rosti voisivat olla naisen mukaan Finnhittien kuningattaret.

- Olisi mahtavaa saada tällainen trio kasaan, sanoo Rosti.

 Lue myös: Vicky Rosti yllättää - haluaa tehdä yhteistyötä Nightwishin kanssa

Kilpailut

Uusimmat