Elonkerjuun tauko jatkuu - muusikot laittoivat pystyyn uuden rockyhtyeen

07.03.2017 11:26 - Anna Hopi

Elonkerjuu-yhtyeen muusikot Lenni Paarma ja Antero Naali ovat kasanneet uuden yhtyeen.

Elonkerjuu-yhtyeen kohtalo herätti mediahuomiota viime vuoden puolella, kun viulisti Johanna Koivu jätti yhtyeen. Bändi ilmoitti tuolloin olevansa tauolla. Tauon pituus on faneille epäselvä, mutta selvästikään bändi ei ole lähiaikoina palaamassa Elonkerjuu-musiikin pariin, koska sen jäsenet rumpali Lenni Paarma ja basisti Antero Naali ovat perustaneet jo uuden rockbändin.

Kokoonpano kantaa nimeä Lenny & The New Wings. Yhtyeessa toimivat Elonkerjuu-miesten lisäksi kitaristina John J. Kulju ja rumpali Hank Mannio. Bändi on julkaissut juuri ensisinglensä True Player, josta on kuvattu myös musiikkivideo.

- Meikäläisellä on ollut pitempiaikaisena haaveena julkaista omaa, englanniksi laulettua musiikkia ja nyt on vihdoinkin sen aika. LNW:n kanssa ollaan pikkuhiljaa rakkaudella hiottu uutta bändiämme tuleviin koitoksiin. Ennen kaikkea me ollaan pidetty hauskaa ja siinä samalla tehty hienoa musiikkia. Meitä neljää yhdistää pitkä kokemus näistä hommista ja palava intohimo rockin soittamiseen ja sen tekemiseen. Vuoden 2017 aikana on tarkoitus julkaista albumillinen loistavia biisejä, muutama video ja tehdä niin paljon keikkoja kuin uudet siivet vaan kestää, solisti Lenni kertoo.
 
Katso musiikkivideo alta.

Lue myös: Kotiliesi: Elonkerjuu lopettaa!

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat