Kuva: AOP

Katri Helena hehkuttaa Suvi Teräsniskan uraa: "Kulkee samoja polkuja kuin minä"

17.03.2017 14:00 - Anna Hopi

Laulaja Katri Helena kertoo olevansa onnellinen monen kollegansa menestyksestä.

Iskelmäkonkari Katri Helena on elämänkokemuksiensa myötä päättänyt pitää yllä myönteisyyttä elämässään. Hän arvostaa positiivisuuden voimaa, joka tulee joskus tarpeeseen, kun elämä potkii päähän.

- Negatiivisuuteen on helppo mennä, jos itsellä menee huonosti ja toisella hyvin. Mutta toisen onnistuminen ei ole koskaan pois minun onnistumisesta. Jos pystyn tuntemaan iloa toisen onnistumisesta, se tarttuu minuunkin ja antaa voimaa. Se ajatellaan usein päinvastoin, hän pohtii.

Hän nauttii myös seurata kollegoiden onnistumisia, ja sanoo iloitsevansa monen artistiystävän menestyksestä.

- Olemme tavanneet Paula Koivuniemen kanssa juuri äskettäin työn merkeissä. Kunnioitan hänen tapaansa hoitaa omia asioitaan. Olen iloinen, että olemme yhdessä voineet tehdä tätä työtä näin pitkään, Katri sanoo.

(kuva: Senja Rapila)

Suvi Teräsniska on manttelinperijä

- Suvi Teräsniskaakin olen seurannut, koska hän menee tavallaan samaa rataa kuin minä aikanaan, että tekee levyjä ja lapsia samanaikaisesti. Olen ollut todella iloinen hänen onnistumisestaan ja siitä, että ura etenee.

Katri sanoo saavansa itsekin paljon voimaa siitä, että pystyy myötäelämään toisten onnea.

- En ylipäätään ota itselleni sitä riesaa, että olisin kateellinen tai pahalla tuulella toisen onnistumisesta. Itsellehän se on vamma, jos siihen lähtee. Paula nimenomaan on sellainen ihminen, kun häntä tunnen pitkältä ajalta, että hän lähtee aina mukaan, jos toinen onnistuu. Hän käy muiden konserteissa innoissaan, Katri suitsuttaa.

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: IS: Poliisi pysäytti Katri Helenan liikenteessä kömmähdyksen takia: "Se oli kova paikka"

Kilpailut

Uusimmat