Kuva: AOP

Leski muistelee Riki Sorsaa: "Kaipaan huolehtivaa miestäni"

04.05.2017 14:09 - Anna Hopi

Barbara Sorsa kertoo Rikin olevan vieläkin päivittäin mielessä.

Riki Sorsan kuolemasta tulee pian kuluneeksi vuoksi. Leski Barbara Sorsa ottaa päivän kerrallaan ja suuntaa katseensä 10. toukokuuta järjestettävää muistokonserttia, jossa artistiystävät kokoontuvat muistelemaan Rikiä.

Barbara odottaa kovasti konserttia, ja kertoo perheen poikien olevan myös hengessä mukana.

- Kaipuu ja ikävä on edelleen kova. Kaipaan miestäni ja sitä ystävää, mikä hän oli. Fanit kaipaavat varmasti loistavaa artistia. Ajattelen niin, että sille oli tarkoituksensa, että Rikin elämä päättyi. Me muut jatkamme elämää, nainen pohtii.

Hän iloitsee edesmenneen miehensä pitkästä ja rikkaasta urasta viihdealalla.

- Onneksi Rikillä oli pitkä ura, ja monta hittikappaletta. Riki teki 15 pitkäsoittolevyä ja monta yhdistelmälevyä ja vieraili monilla muiden artistien levyillä. Häneltä on jäänyt jälkeensä monia hyviä kappaleita, ja hyvä niin. Ne toivottavasti soivat radiossa jatkossakin.

"Riki oli kiltti ihminen"

Sorsat ehtivät jakaa yhteistä taivalta 34 vuotta, ennen kuin Riki menehtyi 63-vuotiaana syöpätaistelun jälkeen. Barbara muistaa edelleen hyvät hetket ja miehensä parhaat puolet, joita ikävöi kovasti.

- Riki oli hirveän temperamenttinen ja tunteellinen, mutta maailman kiltein. Rikihän oli todella kiltti ihminen. Ei mikään helppo tyyppi, mutta en usko, että artistit ovat yleensäkään helppoja. Heidän kuuluukin olla jossain vaiheessa elämäänsä itsekeskeisiä. Lavalle ei kai nousta muuten, Barbara toteaa, ja lisää heti perään:

- Riki oli lempeä, huolehtiva ja hauska. Ihana ihminen!

(kuva: AOP)

Ilta Rikille -muistokonsertti järjestetään Savoy-teatterissa 10. toukokuuta klo 19. Esiintyjinä muun muassa Pepe Willberg, Vicky Rosti, Tommi Läntinen ja Jore Marjaranta. Liput 19 euroa Lippupisteestä ja Savoy-teatterista.

Lue myös: Leski Riki Sorsan kuolemasta Eeva-lehdessä: "Yritän kovasti päästä eteenpäin"

Kilpailut

Uusimmat