Kuva: Mikko Räsänen

Eini paljasti salaisen aseensa keikoilla: "Naisellisuutta ja rokkia!"

12.05.2017 13:34 - Anna Hopi

Laulaja Eini syttyy täysin kauniista kengistä.

Laulajilla muodostuu työhönsä liittyviä rutiineja. Einin salainen ase keikoilla on tilanteeseen sopivat kengät. Iskelmän tapahtumissa naisella on tietyt valkoiset korkokengät, jotka hän osti ensimmäiselle Iskelmäfestarikeikalleen.

- Ostin ne sitä keikkaa varten, kun esiinnyin silloin siellä teltassa. Ajattelin vain, että onpa kauniit kengät. En miettinyt, että onko niillä hyvä kävellä, esiintyä tai ovatko mukavat jalassa. Nämä kengät ovat kuin koru. Ristin nämä kengät Iskelmäkengiksi, koska ne ovat olleet jalassa vain Iskelmän keikoilla, ei missään muualla, kertaa laulaja.

Eini kertoo olevansa todella tarkka kengistään.

- Olen kenkähullu. Minulla on monenlaisia kenkiä, nyt olen innostunut tilaamaan netistä kenkiä. Se on aikamonen suo, koska niitä on niin moneen junaan. Et yhtään tiedä, onko hyvä lesti ja pystyykö kävelemään. Metsästän kenkiä, joissa on valtavasti naisellisuutta tai rokkia! Asun suunnittelu lähtee ensiksi kengistä, paljastaa tähti.

- On todella vaikea luopua yksistäkään kengistä, ne ovat niin rakkaita. Kuluneista luovun, koska niitä ei voi pitää esiintyessä. Huomaan, että katson ihmisten kenkiä usein. Olen miehelleni vihainen, kun hän polkee kenkiensä kannat postia hakiessaan, Eini nauraa.

(kuva: Hannu Aholaita)

Lue myös: Eini, 55, häikäisi seksikkäässä esiintymisasussa - katso kuvat

Kilpailut

Uusimmat