Kuva: Mikko Räsänen

Matti Ruohonen: "Moni ikääntyvä artisti miettii, että kaikki on jo tehty"

19.06.2017 11:00 - Anna Hopi

Ruohonen kertoo saavansa suurten lavojen keikoista virtaa.

Matti ja Teppo ovat viihdyttäneet Suomen kansaa jo useampana vuosikymmenenä. Pian 70 ikävuotta lähestyvillä turkulaisveljeksillä riittää kuitenkin omien sanojensa mukaan virtaa tehdä musiikkia ja keikkailla.

Pelkästään täyttä keikkaintoa pitkän linjan artistin elämä ei kuitenkaan ole. Matti Ruohonen toteaa, että moni ikääntyvä artisti kokee jossain vaiheessa tunteen, että kaikki on jo omalla uralla tehty. Tähän tunteeseen auttavat eri toten fanien uskollisuus.

- Minulla ei ole sellaista tunnetta vieläkään, että haluaisin lopettaa. Edelleen on hinku tehdä lauluja! Ihmettelen sitä itsekin, ja Teppo samantien. Ehkä se tulee siitä, että kun syö kaurapuuron säännöllisesti, niin se antaa voimaa, Matti veistelee.

- Olemme tehneet uraa pian 50 vuotta. On hienoa nähdä keikoilla nuorta polvea, jotka ovat löytäneet meidät artisteina ja taiteilijoina. Se on inspiraation lähde. Äidit ja tyttäret käyvät keikoillamme, ja siitä saa myös virtaa.

Showmiehet pistävät parastaan

Konkaritähti kertoo innostuvansa eri toten isoista festarikeikoista. Mitä suurempi yleisö, sen hauskempaa veljeksillä on lavalla. Heidät tullaan näkemään tänä kesänä esimerkiksi Iskelmäfestivaaleilla Himoksella.

- Siellä kuullaan meneviä ralleja ja nähdään kunnon show. Haluamme antaa kokonaisvaltaisen paketin, mihin kuuluu keikoilla musiikin ohella huulenheittoa ja vähän suunniteltuja liikesarjoja, Matti lupaa.

Kuuntele alta Matin ja Tepon uusin kappale Suoraan sun luo.

Matti ja Teppo avautuivat erikoisesta keikkatilanteesta, joka tulee heille eteen usein. Lue täältä.

Kilpailut

Uusimmat