Kuva: AOP

Erokriisin läpikäynyt Mira Luoti Anna-lehdessä: En sietänyt puolisoni ryypiskelyä

15.06.2017 08:44 - Anna Hopi

Laulaja Mira Luoti laittoi miehensä selkä seinää vasten.

Laulaja Mira Luoti joutui suhdekriisiin muusikkomiehensä, Happoradion kitaristin Mika Haapasalon kanssa. Vuoden 2015 helmikuussa pari muutti eri osotteisiin, vaikkakin pysyivät yhdessä. Syy ongelmiin oli ruuhkavuosien kiireessä ja lapsiarjen haasteissa, joihin muusikon elämään kuuluva alkoholinkäyttö ei sopinut.

- Mikalla oli tapana ryypiskellä keikkareissuilla, ja minä en sietänyt sitä yhtään, hän avaa Anna-lehdelle.

Mikan krapulan takia perheasioiden hoito jäi enemmän Miran harteille, mikä tuntui säännöllisenä kuviona uuvuttavalta ja epäreilulta. Mies myönsi tähdelle, ettei osannut olla ilman alkoholia, koska se kuului sosiaalisiin tilanteisiin. Lopulta ei enää jäänyt muuta keinoa kuin vetää rajat suhteeseen.

Parempaa kohti

Pari asui kymmenen kuukautta erillään, ja opetteli elämään yksin omien lastensa kanssa. Yhteistä lasta, Urhoa, hoidettiin yhdessä, ja Mira meni miehensä kanssa terapiaan, jossa heidän yhteisiä ongelmiaan käsiteltiin.

Nyt asiat ovat paremmin kuin koskaan. Mika lopetti juomisen kokonaan ja etsi muita asioita, joilla täyttää keikkoihin liittyvä luppoaika. Pariskunta muutti vuodenvaihteessa 2015-2016 takaisin yhteen vuokralle. Nykyään he asuvat omassa yhteisessä paritalon puolikkaassa Itä-Helsingissä.

Lähde: Anna.

Lue myös: Mira Luoti avoimena uusioperheen arjesta: Kahdenkeskistä aikaa puolison kanssa ei ole

Kilpailut

Uusimmat