Kuva: Viivi Huuska

Me Naiset: Avioero repi Iisan, 37, hajalle: "Olen itkenyt järkyttävän paljon"

15.06.2017 09:29 - Anna Hopi

Laulaja Iisa joutui kyseenalaistamaan kaiken elämässään, kun erosi muusikkomiehestään.

Yhdeksän vuotta yhteistä elämää on pitkä aika. Laulaja Iisalla oli muusikkomiehensä Mikko Pykärin kanssa yhteinen talo ja perhe, minkä lisäksi heidän uransa olivat nivoutuneet yhteen Regina-yhtyeen tiimoilta. Eropäätös ei tullut Iisalle yllätyksenä, mutta se silti hajotti atomeiksi. Nainen näkee nyt, että eroon ajauduttiin, koska hänellä ei ollut missään välissä enää aikaa kuunnella itseään.

Iisa myöntää, ettei osannut myöskään purkaa ajoissa pahaa oloaan läheisille. Kun sisällä ollut onttous tuli pintaan, oli pakko lähteä eri teille liitosta. Samalla hän vaihtoi myös levy-yhtiötä ja otti uudet ihmiset mukaan musiikin tekemiseen.

Sen jälkeen kaikki onkin mennyt uusiksi. Iisasta tuntuu, ettei lähipiiri pidä häntä enää niin empaattisena ja epäitsekkäänä ihmisenä, ja se tuntuu ikävältä. Hän on käynyt läpi kaikki mahdolliset tunteet ja joutunut kyseenalaistamaan itsensä ja valintansa.

- Olen itkenyt järkyttävän paljon ja ajatellut, että kaikki masennuksen merkit täyttyvät kohdallani, hän sanoo Me Naiset -lehdelle.

Iisa ei pysty juuri nyt edes ajattelemaan uuden suhteen mahdollisuutta. Hänen mukaansa siihen voisi mennä vain, jos toinenkin osapuoli hyppäisi rakkauteen yhtä täysillä kuin hän. Tällä hetkellä laulaja asuu Itä-Helsingissä yksin minimalistisessa asunnossa, josta on riisuttu pois kaikki turha. Hän sanoo ottavansa päivän kerrallaan.

Lähde: Me Naiset.

Lue myös: Eronnut indiepoppari Iisa: "Oikeeta vapautta on saada olla pihalla ja vaiheilla"

Kilpailut

Uusimmat